WARM AND SIMPLE INSPIRATION

VISITING @ANNEKATRINE_GULDAHL

Vi elsker, når I deler jeres billeder med os på instagram under #homesickblog. Der er så mange kig ind i fine, inspirerende og kreative hjem, så tjek det lige ud, hvis I står og mangler lidt indretningsinspiration – jeg kan i hvert fald bruge flere timer på at kigge dem igennem! ;-) En af de seneste profiler, som jeg er faldet for, er @Annekatrine_guldahl. Det er Anne Katrine Guldahl Andersen, som står bag – og profilen er især præget af flotte billeder fra hendes eget hjem. Det, jeg faldt for, var den helt unikke stil, som ikke ligner det, man ser hos “alle andre”. Det er minimalistisk og simpelt, men har de her finurlige og interessante ting, som gør det hele ekstremt personligt, varmt og hjemligt. Her får I et lille kig ind i Anne Katrines univers:

3
Hvem er du? 
Jeg hedder Anne Katrine, er 29 år, og bor sammen med en skøn mand i det midtjyske. Vi købte hus for snart to år siden, hvilket var vores første store rejse sammen. Til dagligt er jeg kørende sælger for Bestseller. Jeg elsker mit job, og elsker kontakten med mine kunder hver dag. Jeg har krudt i røven og er glad i låget :-) Et rodehoved, og meget udadvendt person, men jeg er også omsorgsfuld og kan være meget seriøs. Derudover har jeg en stor interesse for bolig indretning. Jeg elsker at bruge mine hænder, og har masse af tålmodighed og med al den tid på vejene, spekulerer jeg meget i mine næste bolig træk. Hvad der skal købes, overvejes og hvad der kan ændres.

Hvordan vil du beskrive din boligstil? Vi bor i en hyggelig gammel murermester villa, hvor jeg kan boltrer mig på 160 kvm. Jeg er en lopper, og elsker gamle danske klassikere, men også nye smukke designs. Der fremgår meget træ i min indretning, da jeg synes det er smukt og rustikt. Jeg elsker, at de forskellige tråsorter har deres helt egen udstråling med sin egen patina. Jeg har desuden mange små kroge, og kan godt lide at min indretning er asymmetrisk. Det skal være atypisk og skævt, men stadig give mening for mig.

25Hvor finder du inspiration? Jeg er stor fan af Instagram og diveres bolig blade. Jeg følger nogle skønne mennesker på IG, hvor jeg får mange forskellige ideer. Derudover køber jeg også de blade, jeg nu engang skal have, hver måned! ;-) Som sagt, er jeg kørende sælger og har derfor oceaner af tid i bilen, hvor der bliver funderet over mange nye ideer og fremtidige drømme og indkøb.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet? Mit seneste køb til hjemmet er mine fantastiske Kaare Klint, Safari stole. Jeg ELSKER de stole! De har et smukt design, og træet har det smukkeste patina.

 Hvilken ting er du særligt glad for i jeres hjem? Jeg har flere fantastiske ting i mit hjem. Blandt andet har jeg en smuk PH lampe, Kuglelamel, som jeg forguder. Jeg er rigtig glad for mine Safari stole – og ikke mindst min lækre daybed. Og sidst, men ikke mindst, mit spisekammer; mit spisekammer er klart det fedeste rum i vores hjem. Der er rå vægge, de helt gamle orignale gulve, med den gamle slid og lak, og et flot sort lakeret interiør.

4

Hvem er din yndlingsdesigner eller yndlingsmærke inden for interiør? Der er utrolig mange dygtige designere, der hver kan noget forskelligt, men der er dog ingen tvivl om, at jeg synes at Wegner har nogle virkelig smukke klassikere – og Finn Juhl! :-) 

Hvad er dit drømmekøb til jeres bolig? Mit næste drømmekøb, skal være noget kunst. Jeg ønsker at finde det helt rigtige maleri, som både er unikt og langtidsholdbart. Et maleri, som jeg vil elske i mange år.

1
Jeg siger mange tak til Anne Katrine for at lege lidt med her på bloggen – og vil I ikke give mig ret? Hendes hjem er jo så personligt og unikt. Et hjem, hvor man virkelig kan gå på opdagelse! :-)

Tatiana.

5 COMMENTS

 • Emilie

  Jeg er kæmpe fan af den chaiselong på billede 5, ved i måske hvor den er fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Katrine

   Det er en gammel daybed jeg har købt hos Bliddal Classic i Herning ☺

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Jørgensen

  Jeg er faldet for den fine uro på det første billede, nogen der ved hvor den er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Katrine

   Den er købt hos Stilleben i Kbh, den er fra Kasper Kasper ☺

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ih, puden længst til venstre på anden nederste billede – hvor er den fra? Den har LIGE farverne til min stue :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WARM AND SIMPLE INSPIRATION