BRAND CRUSH: HOUSE DOCTOR

DYMO SHAMPOO BOTTLES + A LITTLE TIP

 photo 99_zpsom9ljxaa.jpg photo 9_zpsovns8vv2.jpg

Idéen med at skifte de grimme shampooflasker i brusenichen ud med en lidt pænere (og ensartet) dymo-udgave var oprindeligt en, jeg fik på baggrund af en opfordring fra en læser i indlægget her. Der gik dog ret lang tid, før jeg selv fik købt de brune pumpeflasker hjem, men hold op hvor er jeg bare blevet glad for resultatet. Pladsen på vores badeværelse er meget begrænset, og bruseforhænget er derfor altid trukket fra, så der er frit udsyn til brusehylden. Før havde vi sådan en typisk gammel og kedelig brusehylde hængende, som var fyldt op med grimme shampooflasker i alverdens farver og størrelser. Men som I kan se, er den nu skiftet ud med en sort trådkurv og tre fine plastlasker fra Urtegaarden, der har fået påklæbet hvert sit DYMO-label. Og mine øjne er virkelig glade for forandringen, det giver lidt mere ro på i det lille badeværelse, når “rodet” er pakket pænt ind ;-) Mange af jer har delt billeder af, at i allerede har gjort mig kunsten efter, så der er måske ikke så meget nyt i indlægget her. Da jeg postede dette billede på vores instagram, var der dog flere, der spurgte til, hvor trådkurven var fra. Kurven har jeg købt hos Søstrene Grene i efteråret, men til jer der ikke har haft held med at finde den, kan jeg tippe om, at den er i butikkerne igen fra i morgen (fredag d. 6. marts) – og det er sammen med en masse lækre industrielle nyheder, som I kan lure på i deres katalog lige her. Vi fik lov til at smugkigge på de mange nyheder i tirsdags, og det er altså en virkelig fin kollektion, som varmt kan anbefales. Jeg tror selv, at jeg lige må forbi efter en skammel og nogle af de rustikke lerpotter.

DYMO-prægemaskinen kan i øvrigt købes lige her.

Translation: I’ve shown this idea on how to make your own pretty shampoo bottles using DYMO labels before right here, but I just wanted to show you how my own version looks. My eyes really happy about the result, as it makes my bathroom look much more calm. I found the bottles on this webshop and the black wire basket is from one of my favorite Danish stores Søstrene Grene, which launches the most amazing new collection tomorrow. Check out their catalogue here

Mette.

24 COMMENTS

 • Nicole

  Jeg skal vist forbi Søstrene Grene efter arbejde i morgen. Håber der stadig er noget tilbage når jeg har fri.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg kan også først nå forbi efter undervisning, så jeg er spændt på om butikkerne er rippet til den tid. Krydser fingre for, at vi begge får fat i de ting, vi gerne vil have ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg tør slet ikke foreslå tippet til min kæreste. Han syntes jeg var fjollet, da jeg hældte håndsæben i en pænere (gratis) dispenser, så tror da slet ikke jeg ville kunne få trumfet disse igennem. Desværre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tror også min kæreste synes jeg er lidt fjollet, det er dog ikke noget nyt ;-) Men han synes faktisk, at det er ret praktisk, at flaskerne har pumper :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hold op, hvor fint. Det må jeg gøre efter. Hvordan har I hæng kurven op mon?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Really cool! I’ve done the same thing with my skincare products about a year ago and i’m still really happy with the result!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Thanks. That sounds like a great idea too – is it on your blog? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikken fin ide!! Jeg er ved at lave lidt om i badeværelset og det her skal klart overvejes! Tak for den gode ide! :)
  Kh The A-Way!
  https://theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tak. Det lyder spændende, det er i hvert fald nemt at gøre efter :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Vildt fed idé! Hvor får du fat i mærkaterne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Dem har jeg printet med min DYMO-maskine. Du kan købe en her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Gvilken størrelse har du købt flaskerne i? Vh Anne Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   De små flasker er 250 ml. og den store er 500 ml. – husk at pumperne købes seperat, hvis du vil have dem med :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har købt min brune plastflaske i Plint til 30 kr. De er til 1000 ml og inkl. pumpe.

  De tilbyder endda at lave en dymo for et mindre beløb, hvis man ikke selv har sådan en :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  På urtegaardens hjemmeside står er brune plastflasker, og det skriver du også selv.. Men er de røde eller brude, for jeg synes de ser meget røde ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   De er brune, men med sådan et lidt rødligt skær, hvis det giver mening? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Det ser så fint ud! Og super praktisk, når man som jeg har shampoo i store beholdere ellers.
  Ved i hvad flaskerne måler i højden? Det fremgår ikke på hjemmesiden, og jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt de kan stå i min kurv i bruseren :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor har du købt din dymo?? :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Den har jeg købt hos det lokale papirlager, men den kan fx også købes i Bilka eller her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vickie

  Ang dymo’en, medfølger det sorte strimmel så? Eller skal det købes ved siden af? Kan godt finde/købe dymo’en, men ikke rigtig finde noget info om den :) på forhånd tak!
  Kh Vickie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvor er det bare en rigtig god løsning! Jeg skal helt sikkert ud og have købt sådanne flasker, men jeg synes at jeg har ledt land og rige rundt efter sådan en lille Trådkurv, bare desværre uden held :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Har du prøvet i Søstrene Grene? Synes jeg har set dem på hylderne for nyligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BRAND CRUSH: HOUSE DOCTOR