GIVE AWAY: VIND 1000 KRONER TIL "MADE BY U"

MY DYMO DISORDER

 photo photo_1_zps492205ae.jpg photo photo_3_zpsf6bddb52.jpg photo photo_4_zps968b0704.jpg photo photo_2_zpscc47fe59.jpg

Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret vild med de gammeldags dymomærkater, hvilket har gjort mig ret gode venner med min dymopræger. Da jeg købte den for halvandet år siden, skulle ALT bare lables. Med tiden er min begejstring ikke dalet, men de ting jeg sætter Dymo på, er nok blevet lidt mere velovervejet nu. Billederne ovenfor, er de ting der pt er blevet sat Dymo på i mit køkken :-) Jeg anbefaler “DYMO JUNIOR”, som kan købes lige her til 100 kr. Hvis man hellere vil gå i en fysisk butik, ved jeg at Bilka og adskillelige boghandlere også forhandler den.

Translation: It’s no secret that I am craxy about the old school Dymo lables and that’s the reason I’m pretty good friends with my Dymo maker. When I bought it one and a half year ago, everything should have a lable. Now I’m more thoughtful of what I Dymo, but I’m still crazy in love with the expression a Dymo label can make. These are photo’s of the things in my kitchen I’ve marked with Dymo. I recoment the “DYMO JUNIOR” which you can buy right here.

Camilla Marie

Photobucket

48 COMMENTS

 • Hvor er det en god idé :) Især med krydderiglas. Jeg har ledt efter mærkater længe, men det her var måske et godt alternativ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super fedt ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg er fan! Vi har faktisk en dymo herhjemme, men ikke sådan en der kan lave de der bogstaver uden på, hvis du ved hvad jeg mener? Måske kan den godt, men så har vi i hvert fald ikke det rigtige papir til den. Hmm… Jeg må gå på jagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den du har er nok den “digitale”. Den der bliver brugt til disse, er den gammeldags af slagsen, og bruger slet ikke batterier – kun håndkraft :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Det ser fedt ud! Hvad hedder de labels, du bruger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dymo lables 9mm, hvis det er det du mener? :-) ..har linket til forhanler i indlægget, og der fylder tape med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sasja

  Hvor er det nogle fede gryder i baggrunden på det sidste billede! Hvor er de fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg har længe ledt efter en flaske til opvaskemiddel, men desværre uden held. Hvor har du fundet din henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hehe hvor jeg elsker dit spørgsmål – min kæreste synes jeg er komplet skør, fordi jeg vil betale 10 kr mere for en pæn opvaskemiddel :-D Jeg har købt den i Føtex og den er af mærket “levevis”. Har blot pillet mærkatet af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Jeg forstår dig til fulde! :) Jeg må forbi Føtex. Virkelig god idé med dymo på flasken. Det ser så godt ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor kan man købe de sorte ruller henne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aj hvor ser det bare fint ud! Sikke en god ide. Bloggen er bare så fin, hyggelig og gennemført – meget inspirerende!

  http://thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sassia

  Hvor er det fint! Er du sikker på den forhandles i Bilka? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeps jeg har set det med mine egne øjne :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sassia

   Super! Sådan en må jeg have fat i! Den er jo fantastisk :D
   Tak for en inspirerende og skøn blog!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beth

  Hej.
  Falder de ikke af, når de bliver våde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puk

  SÅ god ide :) Og fedt at Dymomaskinen ikke koster en bondegård. Ved du hvilken farve tape der kommer med når man køber maskinen? :)

  Og hvor har du købt krydderiglassene? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Med min fulgte der bare almindeligt sort tape ved (købte den i en lokal butik). Krydderiglassene er fra TIGER.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puk

   Tak for svar :) jeg må ned og kigge i Tiger .

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej :) super ide og feeeeed blog. ville lige høre hvor det glas, hvor der står sukker på, er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak :-) Det er en jeg har fået af min mor, så jeg ved det faktisk ikke. Desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Wow det ser lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck det ser lækkert ud, har jeg aldrig tænkt over som et twist til indretningen. Jeg er helt vild med metal kassen til tebreve, hvor har du anskaffet dig sådan en lækker sag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er så lækkert, men pas på – du bliver afhængig ;-) Metalkassen har jeg fundet på loppemarked, men både min veninde og min far påstår at de har lavet dem i sløjd engang, så søger med lys og lygte efter hvordan man laver dem selv. Hvis jeg finder ud af det, kommer der i DIY på bloggen, det lover jeg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fandt du en DIY? :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej ikke endnu desværre :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Alletiders tips og tricks I kommer med:) Følger jer med stor interesse..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise N

  Hej med jer :)
  Jeg er fuldstændig forelsket i jeres blog! Udover det har jeg netop modtaget min Dymo maskine (hurra for det), men jeg synes ikke rigtig at den laver ordentlige “aftryk” – det ser lidt utydeligt ud, selvom jeg holder knappen nede længe. Mon i har nogle tips og tricks til hvordan i får jeres så flotte??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak :-) Det lyder godt nok mærkeligt. Er det er dymo junior du har anskaffet dig? Jeg har en dymo junior, og der lægger ingen større videnskab til grund for mine dymo lables jeg trykker bare helt normalt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise N

   Ja, det er den der DYMO junior.. Tror altså den er i stykker, for den der “klipper” ting virker ikke… Jeg må have den byttet :)
   Tusind tak for svar :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja det lyder da som om at det er en bytter. Det var så lidt og held og lykke med den nye :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hejsa!

  Måske et underligt spørgsmål, men hvor finder man grå opvaskesvampe? Det har jeg aldrig set før, men super fint, for vores knap så fine i alle mulige farver ligger altid fremme, men grå vil jeg bedre kunne leve med! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej :)))

  Har du nigletricks til at få dymoen til at virke, hvis den tapen pludselig ikke gider komme ordentlig ud ?
  Og hvor er kassen med te fra :)??
  Tak for en super fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er ikke fordi den er løbet tør? hehe Det du beskriver, har jeg nemlig aldrig været ude for med min, så det ved jeg desværre ikke lige :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er de fine krydderiglas fra? :-)
  Har netop købt en dymo, så kan ikke vente med at komme igang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   De er fra Tiger – har dog et par år på bagen :-) Rigtig god fornøjelse med din DYMO.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebnem

  Hej ;) kan du fortælle hvor du har opvaskesvampen fra? Jeg leder efter svampe der ikke er i forskellige farver. Vh Sebnem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det var nogen, jeg var heldig at finde i REMA 1000, men har desværre ikke set dem siden :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY: VIND 1000 KRONER TIL "MADE BY U"