FØDSELSDAGSUGE PÅ HOMESICK: GIVE-AWAY 2

DIY: DYMO DISPENSER

 photo e40700a421dc11e38c8722000a1f90f9_7_zps2fc98928.jpg

Denne DIY er meget simpelt og måske endda verdens nemmeste! Det var nok netop derfor, mange af jer var ret vilde med min DYMO-håndsæbe, da jeg viste den på vores instagram (homesickblog) forleden – men jer der ikke følger os der skal da ikke snydes! Igennem tiden har jeg ofte købt de dispenserer, man giver lidt ekstra for, fordi de rent faktisk er pæne, men gang på gang har de skuffet mig og været virkelig dårlige!! Til gengæld synes jeg, at de billige disponsorer altid fungerer ubeklageligt, men *host* hvor er de ikke just kønne. Jeg fik derfor idéen at pille de grimme mærkater af og erstatte med en simpel DYMO-label, og jeg synes faktisk, at den er blevet ret flot :-D Der var stadig lidt klister tilbage efter mærkaterne, men en flere har tippet om at det let kan fjernes med enten sprit, madolie eller rensebenzin :-) DYMO-prægemaskinen kan købes her.

Camilla Marie.

Photobucket

17 COMMENTS

 • Sikke en god idé :) Nogle gange skal DIY ikke være så komplicerede – det enkle look er super flot :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er det, tit er det de mest simple idéer der er de bedste – er glad for at du kan lide idéen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God idé, det ser rigtig godt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har selv en af disse i plastik fra Malene Birger og efter der ikke var mere af det originale saebe i saa fyldte jeg den bare op med min yndlings fra palmolive:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det var faktisk en rigtig god idé – det er simpelt, flot og tilpas retro. Kunne være jeg, efter flere månederes sukken over flotte DIYs med Dymo, skulle investere i sådan en…

  http://www.kamstrups.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja det må du da gøre, de koster jo ikke alverden ;-) I dette indlæg har jeg linket til et sted den kun koster 54kr :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn ide, for de ser ikke særlig godt ud med mærkaterne på. Godt tænkt og ja det simle er nogen gange det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Top god idé!! Det skal i den grad gøres efter! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Jeg synes lige, at I skal tjekke denne sweetdeal.
  Det er angående de runde spejle med læderrem à la Jacques Adnet/Gubi! I har tidligere lavet en DIY omkring disse spejle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Hvor er selve dymoen fra…. Markaten ser lidt reto ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Det er så fint! Jeg ejer ikke en dymo-dims, men jeg vil rigtig gerne ha en! Den du har linket til er jo super billigt – og god??
  Men nu er jeg jo måske lidt dum… hvad skal man så købe til at “putte i”? Prægetape, etikettape, blisterpakke eller æske??!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Prægetape og etikettetape er vidst det samme, jeg tror bare ikke lige at de kan finde ud hvad de skal kalde det ;-) Har den selv, og den er rigtig god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane

   hmm ok.. undskyld min dobbelt-kommentar, det gik vist lidt galt i Mac’s hoved..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej,

  Jeg har selv lige købt sådan en og ville skifte label fra sort til pink, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det :/ alle steder står der det er nemt men ingen der viser hvordan man gør det, så begynder at føle mig en smule dum nu he he.. Kan du hjælpe mig med hvordan man gør? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha sikke noget! Jeg har kun skiftet den en gang og kan ikke huske hvad jeg gjorde, men husker at det også drillede mig lidt, men fandt ud af det til sidst. Så det er nok bare at blive ved med at prøve.. Kan desværre ikke hjælpe.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAGSUGE PÅ HOMESICK: GIVE-AWAY 2