ET LILLE TIP OM EN LILLE FÆTTER

I GOT MY EYES ON

 photo Dias1_zpsknfkmyzl.jpg

1 / 2 / 3

Det er ikke længe siden, at jeg snakkede om, at jeg gerne ville give mit kontor en make-over, hvor selvsamme Muuto stol også var repræsenteret. Jeg er ikke blevet mindre forelsket i den med tiden. Farven er også vokset på mig, men jeg er også fan af den lysegrå og lyserøde. Har I mon en favorit? Jeg kan desuden både se den for mig stå alene i kontoret, men også omkring vores spisebord, hvor den så skal mixes med mine tre Myre-stole fra Arne Jacobsen, som I kan læse mere om her. Grønne planter har altid været en stor del af den skandinaviske indretning, men i løbet af det sidste stykke tid er det en trend, som I den grad har vokset sig endnu større. Jeg er både vild med kaktusser, skrøbelige planter, kæmpe-store-voldsomme planter og noget, som jeg virkelig er blevet fan af, er små vaser med en enkelt eller to grene i. Mette viste hendes seneste køb fra H&M Home forleden, og de fine små glasvaser har altså været i mine tanker ligesiden. Jeg ved egentlig ikke lige, hvad jeg venter på, for de er jo ikke kun fine og trendy, men de er også virkelig billige. Det sidste jeg har et ret godt øje til lige fortiden er “Thirteen”-fotografierne fra Vee Speers. Jeg ejer ikke i forvejen noget af Vee Speers, men kan godt mærke, at jeg hurtig kan komme til det. Jeg synes, at hendes fotografier er spændende, fordi de står åben for fortolkning og på en måde virker så stærke, men samtidig skrøbelige i udtrykket. Aner ikke om det, jeg siger, giver mening for jer, men tjek hendes fotografier ud her og måske I forstår hvad jeg snakker om så! ;-) Har I mon et godt øje til nogle specifikke ting lige fortiden? Del dem endelig med os andre i kommentarfeltet.

Translation: I’ve an eye for three specific things in the moment. The Muuto chair, which I also showed in this post. I’m in love with the green color, but I also like the grey and pink. Do you have a favourite? I imagine it as my new office chair or as a new dining chair mixed with my three white “Myre”-chairs from Arne Jacobsen. Besides that, I also love the green plant trend that has been going on for a while now and since Mette showed her new buys from H&M Home the other day, I’ve though about clicking the cute little vases home. I don’t really know why I haven’t done it yet, because they’re actually really cheap. Last, but not least I really have an eye on the “Thirteen”-collection from Vee Speers. I don’t own any of her works yet, but maybe I will soon. What I love about her work is, that the photographs is open for interpretation and the expressions are all so strong and fragile at the same time. If it sounds a bit weird, then check out her portfolio and maybe you understand me then! ;-) Do you have an eye for some specific things in the moment? Please share it with us below. 

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

1 COMMENT

  • Rebecca

    Uhh, den stol er bare for lækker ;) Jeg ville ønske, jeg kunne få min kæreste overtalt til at skifte hans kontorstol ud med en lidt pænere en af slagsen. Men han prioriterer komfort frem for udseende – hvilket er forståeligt nok, når han arbejder en del ved skrivebordet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET LILLE TIP OM EN LILLE FÆTTER