TICK TOCK

CLEAN HOME FRAGRANCES: NOW IN STORES

 photo Clean-Home-4-B-v3_zpsd4f48968.jpg

I var mange, der var svært begejstrede, da Camilla Marie luftede nyheden om, at CLEAN (der er kendt for deres lækre dagligdagsdufte) lancerede en HOME-serie med dufte til hjemmet. Det var bestemt også en nyhed, der faldt i god jord hos mig, for hvem drømmer ikke om et hjem, der altid dufter af rent vasketøj? I know I do. Og nu har produkterne altså ramt butikkerne, så det tænkte jeg, at jeg også lige ville tippe jer om. Så er spørgsmålet bare, om jeg skal investere i et duftlys (en af mine store laster), de fine duftpinde eller sådan en smart room-spray? Åh ja, livet er fuld af svære beslutninger ;-) Hvis I allerede har besluttet jer, kan I finde CLEAN HOME-serien lige her :-)

Translation: A lot of you were pretty excited when Camilla Marie announced that CLEAN was launching a new HOME line. And who wouldn’t love to have their home smelling of fresh laundry? I know I would. So I just wanted to tell you, that the products are in stores now, and you can buy them right here :-)

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

6 COMMENTS

 • Vi skal da bare have lidt af hvert, for det ene må ikke udelukke det andet.
  Afhængigt af ens humør, kan man jo tænde lys eller bare nyde duftpindene, ikke….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes!! Direkte på ønskelisten til jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meeen.. er det sundt med sådan noget hjemme i hytten? Er sådan noget allergifremkaldende eller skal man mon være i kontakt med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det kan jeg desværre ikke svare på. Men der er jo parfume i, og det er der selvfølgelig nogen der ikke kan tåle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er korrekt at nogle mennesker ikke kan tåle parfume (i luften) men for de flestes vedkommende, når der tales parfumeallergi, så drejer det sig om kontakt-allergi dvs. når parfumen kommer i berøring med huden.

   Når det så er sagt, så synes jeg (selvfølgelig) sleeet ikke, at det er et svært valg hvilken duft til hjemmet, du bør vælge: Sojavoks fra DuftVerket er the shit :D Og ehh.. ja det er mit firma..

   Jeg har faktisk også en rent-vasketøjs-duft som faktisk også er min bestseller. Se den lige her: http://duftverket.dk/shop/clean-clean-cotton/

   Undskyld al den reklame… Kunne bare ikke lade være. ELSKER Homesick! Sad faktisk med noget øl i blodet og besluttede mig for, at gøre PRÆCIS det, jeg havde allermest lyst til. ikke arbejde. Slappe helt af. Hmmm “Homesick bloggen selvfølgelig!!” And so I did :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  arhhh en lækker nyhed!! syntes bare parfumen holder så sk*** dårligt! og det er da ærgeligt at købe den og så den ikk dufter mere end 3-4 dage.. :( i må lige komme med en update hvis en af jer køber den! ;)

  tak for en altid inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TICK TOCK