THURSDAY HOME INSPO

CONSIDERING AN OFFICE UPGRADE

 photo Dias1_zpsrbt9ki20.jpg

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Jeg er en af de heldige, der har et ekstra værelse i min lejlighed, som jeg kan gøre med, hvad jeg vil. Lige nu bruges det som både kontor og til tøjopbevaring, men det ender desværre altid ud i, at det bliver et roderum, hvor vi lægger alle de ting hen, som vi ikke ved, hvor ellers skal være. Derfor får vi ikke brugt rummet ret meget. Da jeg lige nu er inde i en periode i mit liv, hvor jeg læser mere end nogensinde før – jeg laver faktisk ikke andet end at læse skolebøger lige for tiden – drømmer jeg om at give rummet en ordentlig make-over, hvor jeg især vil opgradere kontordelen i rummet. Jeg forestiller mig, at rummet skal have et afslappet miljø præget af naturlige materialer og mørke nuancer. Jeg er især vild med Muuto stolens grønne farve, som jeg forestiller mig vil komplementere rummet med en grøn plante eller to.

Translation: I’m dreaming of a new office-look, which should be simple and relaxed characterized by natural materials and dark nuances. I especially love the green color of chair from Muuto, which would look great in the room with a green plant or two.

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

4 COMMENTS

 • Maia

  Kæmpe fan af grønne stole! Har selv lige(rettelese: kæresten) har lige malet vores 6 spisebordsstole mørkegrønne, og jeg ELSKER dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig også bare vigtigt, at have et ordentligt område at arbejde i. Det er ikke noget mere distraherende end rod og andre forstyrrende elementer, når man forsøger at koncentrere sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige til info, så er tapeholderen fra HAY virkelig træls – det er svært at få fat på tapen, og hive det da. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg har den selv, og synes egentlig den er ok. Men der findes da helt sikkert bedre! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THURSDAY HOME INSPO