THE COOLEST STUDENT APARTMENT

5 ITEMS FOR YOUR OFFICE

 photo Dias1_zpsfevncjfk.jpg1 / 2 / 3 / 4 / 5

Jeg drømmer altid ret meget om at opgradere mit kontor med alverdens smukke sager – og jeg har faktisk et kontor, som i den grad trænger til en opgradering, for lige nu er det rum knap så inspirerende og meget mere roderum end alt muligt andet. Er der mon andre, som kender til det? Jeg fisker efter moralsk opbakning her, kan I godt høre! ;-) Ej, men det er jo for luksus at have et ekstra rum, som kan bruges til walk-in, kontor og alt muligt andet nice-to-have, men det ender altid med, at alt det jeg ikke har plads til andre steder, kommer derind. Desværre! Men så roder det selvfølgelig ikke I de andre rum. ;-)

Translation: I always dream about upgrading my office with beautiful items as those above – and in fact I do have an office and it really needs an upgrade, because right now the room is not inspiring at all and much more a mess than anything else. Do you know the feeling? I could really use some moral support here! ;-) Well, it is luxury to have an extra room that can be used for a walk-in closet, an office or anything else nice-to-have, but it always ends up being a storage room for everything I don’t know where else to place. But then there is obviously (almost) no mess in the rest of my apartment! ;-) 

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

3 COMMENTS

 • Susanne Kristensen

  Det lyder som om at din “kontorplads”skal have en plads i et af de andre “no mess” rum, så de smukke designs kan blive en del af dit drømme workspace og nydes selv når du ikke sidder der Tak for dejlig inspiration, har stærkt brug for det, da jeg lige er flyttet ind hos kæresten og et skabe “vores” hjem projekt er igang og en del af det er mit hjemmekontor hjørne skal have plads i det rum hvor lyset er skønnest og jeg har lyst at være…. Tak igen, hilsen en ivrig læser og en stor fan af Everydaylife og “projekter”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Rigtig gode ideer! Jeg kender det udemærket, men jeg bor i en toværelses lejlighed på Nørrebro med min kæreste, så kontoret i vores lejlighed er i samme rum som stuen. Min kæreste og jeg har løst opbevaringsproblemet med et String-system med et skrivebord. Næste problem er kontorstolen – har I nogle gode forslag? Den skal være pæn og komfortabel! (Hhv mit og min kærestes krav). Det er simpelthen så svært at finde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   String-systemet er sådan en god løsning! Flot og funktionel :-) Skal kontorstolen være med hjul? Ellers er det i hvert fald bare med at prøve sig frem, hver gang du ser en flot stol. Jeg er selv helt vild med muuto, eames og lignende billigere varianter som kontorstol, selvom det ikke er en normal kontorstol :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE COOLEST STUDENT APARTMENT