OPBEVARINGSBOKSE I AKRYL

WALL UPGRADE

Som jeg skrev i går, har jeg næsten lige modtaget tre fine grafiske illustrationer af Nynne Rosenvinge. Jeg kunne simpelthen ikke stå for dem, nok på grund af hendes farvevalg og de forskellige former, der kommer til udtryk i billederne! Illustrationerne er endelig kommet op på min væg, men da billederne ikke fylder, lige så meget som jeg håbede, valgte jeg også at lave et projekt med mit sorte masking tape. Her er som lovet, nogle billeder af min væg – en klar opgradering – men mangler måske lige det sidste. Hvad mon I synes?

Photobucket
Photobucket

Jeg er faktisk ret imponeret over udfaldet af mit tape projekt – det er et nemt og billigt DIY projekt. Jeg har købt denne sorte masking tape i Panduro Hobby for kun DKK 25. Illustrationerne fandt jeg via etsy – der er et direkte link ind til Nynne Rosenvinge’s side her – hvor der er endnu flere illustrationer at vælge imellem. Man kan både få dem i A4 for DKK 125 og A3 for DKK 150 – og det koster kun DKK 30 i forsendelse, lige meget hvor mange man køber. Billedet her viser, at det er et kig værd. Måske der også er noget for dig:

Photobucket

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OPBEVARINGSBOKSE I AKRYL