THIS PLACE

I HAVE A THING FOR BRASS

 photo messing_zps923a5697.png

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

I 2014 hitttede kobbertrenden for alvor, og jeg må indrømme, at selvom jeg synes kobber er et smukt metal, så blev det altså lidt for meget til sidst efter min smag – der var jo pludselig kobber over alt og på alt! Kobbertrenden nåede heller aldrig rigtigt at flytte ind herhjemme, men jeg er derimod begyndt at blive ret lun på messing, så måske jeg skal investere i lidt messing-lækkerier i løbet af det nye år? Og her mener jeg altså bare nogle få elementer, og ikke alle de ting som jeg har samlet i kollagen ovenfor. Alt med måde ;-)

Arbejdslampen med klemmen har jeg haft til at hænge over mit sofahjørne i et par år (dog i en lidt anden udgave, da det er den gamle model fra HAY, som har en sort fatning), og den er jeg stadig virkelig glad for, så den kan jeg bestemt kun anbefale – især til prisen. Den runde bakke fra H&M Home synes jeg også er ret pæn, og den kunne danne en rigtig fin base for nogle hyggelige stillebens med bøger, stearinslyse, planter og andet dimseri. Jeg må vist lige overveje, om den skal klikkes hjem. Er I også fan af messing, eller er det no-go?

Translate: In 2014 the coppertrend was everywhere, and it became a little to much – at least according to my taste. In stead I have a thing for brass, and  I think my crush is getting better, so I may just have to click home the beautiful round tray from H&M Home ;-) What do you think about the brass trend?

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

4 COMMENTS

 • Anne

  Jeg har nærmest lige siden kobber kom ind i billedet afskyet det. Jeg ved ikke hvorfor, men det var som om, den skreg af, at den var en trend.
  Med messing er det noget andet, synes jeg. Bare det ikke også kommer til at fylde ligeså meget som kobbertrenden :-) Men det kan man selvfølgelig ikke sige på forhånd, om den gør. Men personligt kunne jeg godt finde på at investere i lidt messingdims. Har bl.a. set mig lidt lun på Ferm Livings messingbakke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fan! Mit værelse er ved at blive “renoveret”, og jeg kommer til at have en dejlig blanding af messing-, marmor- og træelementer. Lidt andre metaller sniger sig nok ind, men messing er klart det, der kommer mest af. Synes virkelig det er pænt!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Schrøder

  Er også vild med messing – elsker sammensætningen af de forskellige metaller, altså messing, guld og kobber!! LOOVE ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ligesom Anne, har jeg ikke været særlig vild med kobber. Jeg er langt mere til messing og det ser skidehamrende godt ud med en lys (på grænsen til helt hvid) indretning. Dét er bestemt noget, jeg kan forstå :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THIS PLACE