UNIQUE PIECE OF LIGHTING

ADVENTUROUS CHILDREN’S ROOM

 photo Dias1_zps7cebf0b6.jpg photo e9369b13-0069-4860-9924-dfecbee5dd86_zps99a583a1.jpg

doll / fluffy lamp / wall dots / wooden house / cute hooks / teepee / cubebot / story mobile / abc poster / rocking sheep

Der er ikke noget, som eventyrlige børneværelser. Der skal altid være plads til kreative udfoldelser, fordybelse og leg på et børneværelse, men det gør ikke noget, at der bliver kælet lidt for detaljerne. Den der fluffy lampe, der mest af alt minder om en sky, står højest på ønskelisten, når jeg engang skal indrette et børneværelse. Sådan en teepee er noget af det, som man ser meget af på børneværelser lige fortiden, og jeg synes det er perfekt med sådan en lille indendørs hule. Det er et hyggeligt DIY-projekt, som ikke behøver at koste ret mange penge, men ellers kan man også finde nogle fine indendørstelte, som det her fra Ferm Living.

Translation: There is nothing like adventurous children’s rooms. There should be room for creativity, absorption and play. I’m in love with the fluffy pendant, which most of all reminds me of a cloud. It’s on the top of my wishlist, when I have to decorate a children’s room at some point. I also like the idea of an indoor teepee. It’s so cosy and I think it’s perfect for kids to hide and do whatever. The teepee could be a nice DIY-project, which doesn’t have to cost that much. 

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

4 COMMENTS

 • Hov, vi har altså ham der Cubebot inde i vores meget voksne stue :D Men vi har heller ingen børn, der kan stjæle ham ind på deres værelse..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, jeg har også selv været ved at klikke den hjem mange gange! Så det synes jeg er helt okay ;-) Jeg har også en træelefant, som også kunne ejne sig til et børneværelse, men jeg kan egentlig ret godt lide, at der er lidt legesygt eller barnligt gemt rundt omkring :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gad nu godt have den lampe på mit eget værelse. Den er jo sååå pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lampen kan man sagtens lave selv. Måske ikke helt så fin, men der henad. Du skal bare lime en masse hvide fjer på en rispapirs lampe. Kender én som har lavet mange af dem, de er helt fantastiske.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UNIQUE PIECE OF LIGHTING