ET ÆSTETISK SKØNHEDSTIP

THE CUTEST CHILDREN’S ROOM

TDC.MiniGrandi_25021

Source: The Design Chaser
Styling and photography by Michelle Halford for T.D.C.

Hvor fint er det her børneværelse lige? Det er altså lige efter min bog; nydeligt, roligt og eventyrligt på samme tid. Det er især farveskalaen, der for mig, gør børneværelset roligt og nydeligt – og selvom alt legetøj ikke kommer i så flotte støvede farver, så findes der fine opbevaringsmuligheder hertil. Det har Camilla Marie skrevet lidt mere om her. En anden ting, som jeg godt kan lide ved billederne her, at det er en styling af et rigtigt børneværelse og ikke til et fancy katalog. Alt er god inspiration, men det her er altså lidt mere autentisk. Jeg tror vidst lige, at jeg gemmer billederne, så jeg kan bruge det, som inspiration til når jeg engang selv skal indrette et børneværelse! :-)

Translation: How cute is this children’s room? Seriously? I love it; it is pretty, peaceful and adventurous at the same time. It’s especially the scale of colors that make the room look so peaceful and pretty – and even though not all toys come in those shades, there’s a lot of cute storage out there. Camilla Marie has written more about that here. Another thing that I really like is that it’s a styling of a real children’s room and not for a fancy catalogue. Well, everything is good inspiration, but this is way more authentic. I think, I’ll save these pictures and use it as inspiration for when I have to decorate such room myself one day! :-) 

Tatiana.

2 COMMENTS

  • Lise

    Det ser flot ud. Er meget interesseret i knopperne/knagerne på væggen. Ved du hvor de kan fås? Vh Lise

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie

    Det ligner et børneværelse der er lavet, for at tilfredsstille forældre frem for børn. Flere af tingene – sengesættet, kaninen, billederne – er rigtig, rigtig søde. Alligevel mener jeg det er meget vigtigt, at putte langt mere knald på farverne og lade der være plads til leg – det er med til at inspirere og udvikle børn mentalt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET ÆSTETISK SKØNHEDSTIP