CUTE PRINTABLE CALENDAR

VISITING: MIE FRA WEWONDER

Så har vi endnu engang været så heldige at få lov til at kigge indenfor i et virkelig fint hjem, i dag skal vi nemlig på besøg hos den stilede Mie, der til dagligt blogger på wewonder.dk. Jeg har længe fulgt med ovre hos Mie, da jeg synes hun har sådan en hyggelig blog, som rummer en god blanding af alt, hvad der er rart og pænt – og lige netop det, synes jeg også gør sig gældende i hendes hjem. Enjoy :-)

 photo 9246c368-5b4a-4cac-a20d-9a23128ab96e_zps6f24b91b.jpg

Kom med en kort præsentation af dig selv og din bolig.
Jeg hedder Mie og står bag bloggen wewonder.dk. Derudover læser jeg også kommunikation og Performance design på Roskilde universitet. Min lejlighed ligger på Nørrebro – i den hårde ende og er ca. 60 m2 fordelt på to store rum, et køkken og et badeværelse. Den går vist under det man kalder en klassisk Nørrebro-lejlighed. Jeg bor her alene, så jeg har masser af plads og er heldigvis også alene om at bestemme hvordan den skal indrettes.

Jeg elsker at bo her og det bedste ved min lejlighed er, at der er en altan. Før jeg flyttede ind, var en altan mit største ønske. Jeg bruger den selvfølgelig ikke så meget her om vinteren, men om sommeren ved jeg næsten ikke hvad jeg skulle gøre uden. Desuden ligger lejlighedem på 4. Sal så der kommer masser af lys ind, hvilket er en meget vigtig faktor for mig.
 photo wewonder4_zps075fe8be.jpg

Hvordan vil du beskrive din boligstil?
Den er nok meget klassisk skandinavisk, dog med lidt mere farve end det gennemsnitlige. I min boligindretning har jeg altid haft en regel om, at der skal være plads til alle farver.

 photo IMG_9402_zpsb8c2843a.jpg

Hvor finder du inspiration til boligindretning?
Primært på boligblogs og Instagram. Dog får jeg også inspiration når jeg besøger andres hjem. Folk bor simpelthen så pænt i Danmark

 photo wewonder3_zps162c0093.jpg

Hvilken ting er du særligt glad for i dit hjem?
Mine gamle ølkasser i træ er jeg særligt glad for. De har fuldt mig siden jeg boede hjemme hos mine forældre og har nærmest passet ind i alle de hjem jeg har haft. Jeg købte dem i en genbrugsbutik på landet og gav nærmest ingenting for dem. Her på Nørrebro kan de købes i de fleste genbrugsbutikker til 250 kr. Stk.

Desuden er jeg også vildt glad for mit spisebord. Det er min far som har bygget pladen og benene er købt i IKEA. I alt har det kostet mig 400 kr. Og det tog ham under 3 timer at lave. Det betyder selvfølgelig også ekstra meget, fordi det er ham som har bygget det.

 photo wewonder11_zpsc3726c0d.jpg

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?
Det må være nogle af mine plakater. Jeg elsker at pynte mine vægge med fine billeder og lige for tiden er jeg nærmest besat af at shoppe på Justspotted.dk som har en kæmpe udvalg af billeder, plakater og rammer.

 photo wewonder5_zps7d0423bf.jpg

Hvem er din yndlingsdesigner?
Jeg har svært ved at sige en enkelt. Der er virkelig mange gode skandinaviske brands men jeg kigger altid efter nye ting hos Ferm Living, House Docter, Skjalm P og Luckyboysunday

 photo wewonder2_zps1c4e2a08.jpg

Hvad er dit største drømmekøb til din bolig?
Det må være en klassisk Wegner sofa. Sådan kan gøre noget helt fantastisk for de fleste hjem.

 photo wewonder6_zpscaeb6700.jpg

Har du et godt tip, som du gerne vil dele med HOMESICK’s læsere?
Altså hvis man er på udkig efter et nyt spisebord eller sofabord, kan jeg kun anbefale at bygge det selv, eller få en far, kæreste eller bror til det. Det er billigt og ikke mindst personligt. Ellers er der klassikeren med at kigge i genbrugsbutikker på landet. Der kan man virkelig gøre nogle helt fantastiske og unikke fund.

 photo wewonder7_zpsf20ba300.jpg

Translation: Today we have been allowed to get a peek into the home of Mie from wewonder.dk. I love to follow Mie’s blog – it’s a great mix of everything that’s nice and pretty, just like her apartment. I have asked Mie a few questions about here home, just click here to read the translation.

Mette.

8 COMMENTS

 • Maria

  Bliver lige overrasket hver gang jeg læser/ser hvor meget de tager for gamle ting i hovedstads området, må da snart have lært at ældre ting åbenbart har en anden værdi der :-) jeg er selv jyde og føler jo nærmest vi får tingene for en slik i forhold til. jeg har selv gamle ølkasser og diverse andre gamle kasser og har givet imellem 80-110 for dem pr. stk.
  rigtigt fint hjem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af mit hjem. Jeg fik heldigvis taget mig sammen, da de søde og mega dygtige piger fra boligbloggen HOMESICK spurgte om jeg vil være med I et “visiting-indlæg” på deres blog. Den slags siger […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hun bor virkelig flot!
  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor hendes sofa er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Hvor er puderne fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   De runder puder er fra H&M home, men det er desværre et par år siden at jeg købte dem. Vil ønske at de lavede dem igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er tæppet fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er tæppet fra?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CUTE PRINTABLE CALENDAR