ENJOYING THE SUMMER?

OUTDOOR INSPIRATION

 photo OUT1_zps209a1366.jpg photo OUT2_zps0d14f093.jpg photo OUT3_zpse947d30c.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Når sommeren endelig er lidt god ved os og så gælder det selvsagt om at rykke udenfor. Jeg drømmer stadig om en terrasse eller lille have at slå mig løs i, men indtil da kan jeg nøjes med at have fornøjelsen af at inspirere jer der har en :-) Jeg er vild med lyskæden, som er en rigtig hyggespreder hvad end man bruger den indenfor eller udenfor og så kan jeg ret godt lide det hjemmebyggede bord på billede nr. 4 ala det bord Mette har lavet til sin stue – hvis man laver det selv kan man altså få sig et rigtig fedt og billigt bord. Pallesofaen er som sagt så mange gange før – to die for – og den der palmeplante sætter lige prikken over i’et og bringer lidt charterferie over terrassen. Just perfect!

Translation: I am still dreaming about a terrace or a small garden to style and have a great time, but until then I am happy to inspire those of you who already got one :-) I am very excited about the light bulb chain and the homemade table, just as Mette made rigtht here – if you make one yourself you can have a really cool and cheap table. As said so many times before I just love the bed of pallets it’s just to die for – and that little palm plant just makes the top of it, with it’s exotic vibes. Just perfect!

Camilla Marie

4 COMMENTS

 • Jeg elsker simpelthen den form for planlagt rod, der altid er på sådan nogle billeder. Den væltede gummistøvle, og det ’tilfældigt henslængte’ tæppe. Det er fantastisk hvor skøre initiativer vi egentligt tager, for at skabe et flot foto hehe (:

  Men I har fuldstændigt ret – sådan en udendørs hyggekrog er to die for (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil lige give jer ros for at have en fantastisk blog: jeg fandt jer ved at søge på DIY plankebord og jeg blev SÅ inspireret, at jeg faktisk selv er ved at lave et. Efter at have lært jeres blog at kende, er jeg blevet inspireret til selv at style mit hjem og blive hold da op hvor er jeres DIY’s og tips fabulous. Kømpe kram – Karoline

  Tjek min blog ud: skinny-little-bitch.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • En kommentar som denne er bare en af de bedste – tusind TAK! :-) Vi er blot glade for at kunne inspirere dig og hvor er det fedt at høre at du selv har kastet dig ud i det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ENJOYING THE SUMMER?