LIBRESSE: WIN 100.000 FOR WHATEVER YOU WANT

TRAY TABLES

 photo Dias1_zps994f69d1.jpgBakkeborde har virkelig vundet indpas i de danske hjem på det sidste, og jeg er selv kæmpe fan af bakkebordet fra HAY. Det kubistiske bord er med til at skabe et minimalistisk og monokromt udtryk, som klær de fleste hjem. Hvis man synes, at bordet fra HAY er lidt for pricey, så er der flere alternativer derude, fx bakkebordet fra Ilva, som klart har et mere råt og industrielt udtryk end bordet fra HAY. Hvilket bord er jeres favorit?! :-)

Translation: We’ve seen tray tables more and more lately, and I’m a huge fan of the tray table from HAY myself. The cubistic table gives a minimal and monochrome expression which fit most homes. If you think that the table by HAY is a little too pricey, then there are several alternatives out there, such as the tray table from Ilva, which clearly has more raw and industrial terms than the table from HAY. Which one do you like the most?! :-)

Tatiana.

6 COMMENTS

 • Jeg elsker virkeligt den slags indlæg hvor man ser den dyre vare versus den mere budgetvenlige, især når ens favorit er den billigere version. Det er nok det lidt mere rå look jeg er faldet for! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Det fra Hay, det er bare lige en del bedre kvalitetet. Jeg har faktisk bestilt det for en måned siden på en webshop, men der er SÅ lang tids levering på dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ja, fedt med sådan et indlæg. Men jeg må indrømme jeg er tilhænger af tray bordet fra hay. Det har et mere minimalistisk look. Har det selv i hvidt og er super glad for det. Ville gerne have flere der kunne sættes sammen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Definitely the HAY table! Love-love-love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LifePastMidnight

  The HAY table is way more elegant. I recently started a blog that celebrates “Creative Coincidences” of the design world, I think you would like it! Take a look and let me know what you think. Love your blog!

  http://lifepastmidnight.wordpress.com/category/creative-coincidence/

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIBRESSE: WIN 100.000 FOR WHATEVER YOU WANT