HOMESiCK AT MOODINGS.COM

ENJOYING THE SUMMER?

 photo 3_zps6b669295.jpg photo 2_zps3ddee5e2.jpg photo 1_zpsd1f6026c.jpg
Source: Alvhem

Har I fået sommerferie? Min er næsten lige startet, og nu er der pludselig ikke lang tid til jeg skal på ferie. Juhuu, jeg glæder mig! Især, fordi der virkelig går lang tid mellem det rigtig gode vejr lige fortiden – eller er det bare mig? Anyhow.. På trods af det knap så gode sommervejr, så nyder jeg alligevel årstiden og de lyse aftener. Det håber jeg også, at I gør? :-)

Translation: Have you started on your holiday? Mine has almost just begun, and I’m soon going on vacation. Yai, I just can’t wait. Especially because the weather hasn’t been that good lately – or is it just me? Anyhow.. despite the weather, I really enjoy this time of year and especially the bright evenings. I hope you do too wherever you are? :-)

Tatiana.

5 COMMENTS

  • Min sommerferie starter om lige præcis 2 uger … forventningens glæde er som regel størst … jeg har aldrig været ude at rejse eller holdt ferie i ordets egentlige forstand, så det har jeg tilgode. Der har altid været madlavning, indkøb, tøjvask, rengøring osv. så jeg har aldrig rigtig følt, at jeg havde ferie … det kommer forhåbentlig en dag :-) … I år skal jeg dog nogle dage på ferie hos min søn … storbyferie :-) … det bliver vildt dejligt, og jeg HAR informeret ham om, at jeg forventer at blive opvartet MAX ;-) … ellers står ferien også på festival … den har jeg glædet mig til i et helt år – lige siden den sluttede sidste år *hehe* … Vejret er skiftende men det er jo også en charme … jeg nyder dagene og aftenerne uanset :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dejligt at høre, at du nyder dagene og aftener uanset vejret – og det lyder da som om, at din sommerferie bliver så hyggelig med storbysferie med sønnike og festival! God sommer herfra :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den der danske sommer må gerne lige snart få kickstartet sig selv igen! (:

    Drømmer uendeligt meget om sådan en lille fin terrasse som på billederne. Det er jo bare den perfekte oase midt i byen. Har ‘desværre’ lige fundet den perfekte lejlighed minus terrasse. Men så er det jo godt man bor i en by med massere af parker, hvor man også kan nyde livet (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja – og selvom det er lækkert med en terrasse, så er det altså endnu mere lækkert med en masse grønne områder, som man kan boltre sig på. Tillykke med den nye lejlighed – og god sommer herfra! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er lige rykket i lejlighed med altan! And I freakin love it – er gået fuldstændig i indretningmode med lanterner, marokkoborde og jeg skal komme efter dig.
    Jager et plastictæppe ala det på billedet – ved du hvor det er fra? Rice er lige rigeligt farverige til min sort/hvide stil ;-)
    Tak for inspirationen <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESiCK AT MOODINGS.COM