LAZY ART

KENDER I GENBYG.DK?

 photo 1_zpsd5740060.jpgSource: Genbygdesign

Kender I genbyg.dk? – Jeg har egentlig længe haft kendskab til siden, men har aldrig brugt den. Så var jeg lige inde og kigge forleden dag, og blev ret inspireret. Hvis man er vilde med at lave sine egne DIY-projekter eller bare mangler nogle byggematerialer, så er der helt sikkert noget at hente derinde. Prøv bare og se billederne, hvor der er et skrivebord og en skillevæg af genbrugsmaterialer.

Translation: This post is about a danish website selling recycled building materials.

Tatiana.

4 COMMENTS

 • Nina

  så lækker side. jeg købte engang en kvindelig undertøjsgine til 250 kr, som i dag hedder Louise og holder min gyngestol ved selskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Maria

  TAK! Sådan en side har jeg ledt efter, gud ved ik hvor længe! der er da så sindsygt mange lækre ting at man næsten ikke ved hvor man skal starte med at kigge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været derude og kan helt sikkert anbefale stedet.
  De har maaange ting, købte selv nogle trætraller til at lave en bænk (se mere her, og de har gså europaller og kabletromler som folk fx. bruger til at lave sofaborde af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Genbyg er en super side fandt engang en sæbedispenser af samme mærke som resten af mit badeværelsesudstyr til 350 kr.Normalpris: 2.500 jeg var lykkelig. Og så har de de mærkeligste ting derinde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LAZY ART