FREE PRINTABLE: LET'S STAY HOME

HOMESiCKS INDRETNINGSHJÆLP #7

Det bedste ved bloggen er simpelthen, når I læsere deltager aktivt i kommentarfelterne, på instagram, facebook, etc. Det er noget tid siden, at vi fandt på de her indretningshjælps-indlæg – og det er nok den type indlæg, hvor der er allermest gang i kommentarfeltet. I er så pisse gode til at komme med ideer. I er faktisk så gode, at der ligefrem er kø, til at være med! Så hvis I er bange for, at vi har glemt jer, er det nok bare, fordi der er nogle foran i køen, men ellers skriv en mail til os for en sikkerhedsskyld! :-) I dag skal I hjælpe en læser med hendes stue… fyr løs!

Hej med jer,
Vi står med et indretningsproblem, som vi håber I kan hjælpe os med. Vi er flyttet i et hus, hvor vi er meget i tvivl om hvordan vi bedst indretter stuen. Vi synes spisebord og spisestole er på plads, men ved ikke helt hvordan vi skal stille sofa og TV. På billederne er opstillingen som det ser ud lige nu. Vi er glade for at kunne sidde i sofaen og kigge ud i haven, men ved ikke helt, om hjørnet med TV’et kommer til at se lidt klemt ud i hjørnet. Vi forestiller os disse øvrige muligheder:

1: Vi hænger TV-reolen og TV’et op på væggen, så det ser mindre tungt ud, og vi hænger et stort billede op over vores sofa.

2: Vi hænger TV-reolen og TV’et op på den væg hvor sofaen står nu, og køber en hjørnesofa som kan stå under vinduerne.

Hvad ville I foretrække? Og har I måske andre idéer? Vi vil også gerne have ideer til lamper, billeder osv. samt ideer til væggen, hvor der nu midlertidigt står kravlegård og IKEA-reol. På forhånd tak :)

 photo 11_zps7aa87d57.jpg photo 33_zps94af1276.jpg photo 22_zpsa359478a.jpg photo 44_zps809a49b1.jpg

Hvis du selv står med et indretningsproblem, du gerne vil have hjælp til, så send os en mail til homesick.kontakt@gmail.com, med billeder af dit issue og formulér en forklarende tekst. Som noget nyt er betingelsen for at deltage, at man sender efterbilleder, det gør det hele lidt sjovere :-)

Translation: One of our dear readers needs your help on how to make her bedroom a bit more personal and cosy. Do you have some good ideas on what she can do? Please share your thoughts and comment below.

Photobucket

11 COMMENTS

 • Ana

  Ypu can try to put some pictures in the wall, or wooden letters. Or put a wallpaper in a light color!
  I like so much the table and chairs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg forslår at i rykker reolen og tv’et lidt ud fra væggen, og måske hænger det op omkring 20-40 cm fra gulvet og evt stiller en gulvplante ved siden af, dette vil gøre at hjørnet ikke virker så klemt. Også vil jeg synes det er en god idé med et stort billede hen over sofaen. Allersidst ville jeg putte nogle printede gulvlange gardiner i vinduet imellem sofaen og fjernsynet, det vil gøre at væggen ikke virker så bar, også synes jeg det giver et classisk look :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en dejlig stor stue, og som Ana er jeg også vild med spisebord og stole..
  Ang. jeres spørgsmål vil jeg først og fremmest rykke sofaen ud af hjørnet, så den ikke følger hjørnet rundt, men står mere frit. Det ser klemt ud, når den står sådan helt inde i hjørnet, og det samme gælder fjernsynet.
  Jeg ville overveje et lidt større tv, og så hænger det op på væggen hvor den brune kommode står nu. Gerne på en drejearm, så I kan vende det lidt..
  Jeg synes helt bestemt også at tv-reolen skal op og hænge. Jeg selv foretrækker at både reol og tv hænger – det giver mere luft.
  I hjørnet hvor tv’et står nu, ville jeg sætte en lækker stol og lave et læsehjørne.
  Væggene ser ret bare ud, og der mangler generelt lidt hygge. Et tæppe under sofabordet, og evt. noget gardinhejs vil hjælpe. Evt lidt personligt dims her og der, så man kan se hvem I er..
  Væggen bag sofaen vil jeg helt sikkert hænge noget på – måske endda male den i en farve.. Jeg selv er MEGET glad for vores olivengrønne væg i stuen. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg synes det står perfekt nu! Måske det ville pynte at hænge tv op på væggen, men synes bestemt ikke i skal rykke sofaen. Det ser ikke klemt ud! Jeg ville dog flytte stolen ved sofabordet – jeg synes den ser maltplaceret ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Vinther

  Er der nogen som ved, hvor spisebordsstolene er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Nej hvor er det dog et helt igennem lækkert rum i har jer der – er meget misundelig :) Jeg synes helt klart i skal hænge TV-møblet op, sådan ca.30-40 cm fra jorden og sætter nogle “små hygge-ting” på det som siger noget om jer som familie/individer. Om TV’et så står på TV-møblet eller også bliver hængt op synes jeg er et fedt.
  Derudover ville jeg rykke sofaen 30-100 cm væk fra væggen for at gøre det mindre klemt også stille en lækker gulvlampe mellem væggen og sofaen (det ser også ud til i mangler lidt belysning der i hjørnet?!). Hvis i ikke er så meget til en gulvlampe der, så kan i også sætte et lille fint bord til at sætte kopper, en bog, stearinstage og lign. ting på også finde en væglampe og sætte den fast i væggen og skabe belysning og hygge med den.
  Også synes jeg helt klart jeres ide med et maleri/billede over sofaen ville være prikken over i’et :-) Til slut tænker jeg måske, at et tæppe ved sofaen kunne gøre det til et rigtigt hyggehjørne.

  Håber I kan bruge nogle af mine ideer til noget, lige meget hvad i finder på, så bliver det skønt i jeres flotte, flotte rum :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S.

  Jeg ville rykke sofaen lidt mod højre og så ville jeg (hvis det er muligt) rykke fodskamlen/chaiselonen (hvad hedder sådan éen?) over til den anden side af sofaen, det ville skabe meget mere luft. Og så ville jeg klart sige at det der mangler mest i det hjørne er da et eller andet til væggen eller noget til at fylde lidt ud. Det kan også bare være nogle lidt større “statement”-agtige puder eller en kraftigere (større, med en flot farve eller i et fint materiale, kobber måske?) lampe end den i har. Jeg ville også rykke bordet ud fra sofaen, det syndes jeg er den store synder der får det til at se klemt ud ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej alle.

  Tusind tak for Jeres gode inputs (kom gerne med flere :) )

  Vi skal helt sikkert have nogle billeder over sofaen, men har ikke “turdet” hænge noget op endnu, da vi er meget i tvivl, om det vil være bedre med en sofa i modsatte side (altså der hvor tvét står).

  Er der slet ingen som kan se en ide i at stille en (hjørne)sofa i modsatte side af rummet? Fordelen ved at gøre det sådan ville være, at der kommer mere plads rundt om tvet og at vi udnytter pladsen under vinduerne bedre(?) samt at tvet kan stå/hænge midt for sofaen.

  Hvad man ikke kan se på billederne er, at der lige til højre for sofaen er en dør, og det er derfor ikke muligt at rykke sofaen ud af hjørnet, uden at den kommer til at spærre for døren.

  TVet er 47″ og selvom min mand nok ville synes, at et større tv er en fantastisk ide, så kommer det altså ikke til at ske ;)

  Spisebordsstolene er fra Bolia :)

  Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes helt sikkert, at I skal rykke sofaen hen til vinduerne, hvor fjernsynet står. Og så skal fjernsynet hen til den modsatte væg, og hænges op på væggen. Det skal fjernsynsmøblet også. Det giver mere luft. Derudover synes jeg at I skal give den gas med at få nogle billeder eller plakater op at hænge, så rummet ikke er så anonymt.
  Og så ville jeg få nogle planter og nogle fine vaser/lysestager ind i rummet. Jeg vil også købe en fin lændestol i en anden farve end sort og hvid og så sætte et lammeskindstæppe i det, så at stuen mere indbyder til afslapning og social hygge, end blot at det er der i ser tv :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  Jeg ville altså helt sikkert male sofa-bordene hvide, da det (i mine øjne) ikke passer med spisebordet eller sofaen. Og så kunne det se super fedt ud, hvis i hang nogle billeder op på væggen eller evt. dette http://www.ebay.com/itm/Large-World-Map-in-Words-Removable-Vinyl-Wall-Sticker-Decal-Mural-Art-Home-Decor-/321238219573?pt=Decals_Stickers_Vinyl_Art&hash=item4acb4a3b35 , kunne være super lækkert! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Synes helt klart i skal beholde sofaen hvor den står nu, for de lyder som om i virker meget glade for at kunne kigge ud i jeres have. Jeg synes det med et stort billede over sofaen er en rigtig god idé. Jeg synes ikke hjørnet virker klemt, men tværtimod at der er meget tomt mellem sofa og tv? Jeg ville nok ligge et lille rundt tæppe. Det ville også se super hyggeligt ud med lidt små urtepotter i vindueskarmen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FREE PRINTABLE: LET'S STAY HOME