LOOKS BETTER IN BLACK

KENDER I PINTEREST?

 photo 528542b4-71d4-4990-9c2f-e4529db89174_zpsd5d47ac9.jpg

Et spørgsmål vi ofte får, går på, hvor vi finder inspiration til vores indlæg her på bloggen – og et af svarene er fælles for os alle tre: Pinterest! Pinterest er et socialt medie, der fungerer som en slags “virtuel opslagstavle”. Her lægger brugerne billeder op fra nettet som de finder inspirerende, eller billeder de selv har taget og gerne vil dele med andre. Hver bruger har sine egne “boards” (opslagstavler), som andre kan vælge at følge, hvis de finder billederne interessante. Indbyrdes “pinner” og “liker” brugerne hinandens billeder, og på den måde spredes billederne hurtigt til resten af netværket (lidt ligesom når de ting dine venner har liket på Facebook, dukker op på din egen nyhedsvæg).

På Pinterest kan man finde ALT mellem himmel og jord! Selv bruger primært mediet til at blive inspireret i forhold til boligindretning, DIY-projekter, design, sjove citater, fotografering og madopskrifter. Men der er også massevis at finde omkring mode, beauty, negle, hår, tatoveringer, dyr, sport, musik, kunst osv. Så er det bare om at kigge løs – enten under kategorierne eller ved at søge frit. På den måde fungerer Pinterest mediet lidt som et dynamisk online magasin, hvor du selv bestemmer, hvem du ønsker inspiration skal komme fra. Samtidig er det også en rigtigt god måde, at samle sine egne inspirationsbilleder på og sortere dem i mapper, så man altid nemt kan vende tilbage. Når man “pinner” et billede fra en blog eller lignende, fungerer billedet altid som et link tilbage til den originale kilde, hvilket er virkelig smart for sådan en som mig, der nemt glemmer, hvor jeg oprindeligt fandt et billede eller fik en idé fra.

 photo 5c5f7435-4529-4760-87ba-4cec9d5d1abe_zpsf418469f.jpg
Et lille udpluk af mine Pinterest “boards”

Så hvis I ikke allerede kender til Pinterest, vil jeg helt klart anbefale jer at kigge ind forbi, for det er en fantatisk inspirationskilde – men også virkelig en tidsrøver, så er I advaret! I kan finde vores profiler derinde her:

Bruger I også Pinterest? Hvis I gør, så er I naturligvis mere end velkomne til at linke til jeres egne profiler i kommentarfeltet, eller måske til nogle profiler/boards, som I selv følger. Det er altid sjovt at blive inspireret og opdage nye fine boards :-)

Translation: We love Pinterest, there is so much inspiration to find! You can find our profiles here: Mette’s boards, Tatiana’s boards and Camilla Marie’s boards. Feel free to comment, if you want to share your own Pinterest profile or maybe just a board you find really inspiring :-)

Mette.

Photobucket

12 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LOOKS BETTER IN BLACK