BATHROOM STORAGE

A MARBLE WALL

 photo 3_zpsd3fe74a9.jpg photo 5_zpsecbfcc52.jpg photo 1_zps3edf55a7.jpg photo 4_zpsffb2516d.jpg photo 2_zps30630ce6.jpgSource: Alvhem

Jeg er ret begejstret for den her lejlighed. Ikke, fordi den falder 100% i min smag. Det gør den faktisk langt fra, men den inspirere mig alligevel rigtig meget. Jeg kan virkelig godt lide, hvordan de forskellige rum er udnyttet og så har de bare været utrolig modige med “det grønne rum” og rummet med marmor tapeten. Jeg elsker, når folk tager chancer – og håber det kommer til mig selv en dag. Det trods alt også ofte det, der er med til at gøre et hjem mere personligt. Se resten af lejligheden her!

Ha’ en dejlig weekend i solskinsvejret! :-)

Translation: I’m pretty enthusiastic about this apartment. Not because it’s 100% my taste. It’s actually not my taste at all, but it really inspires me. I really like how they’ve made use of the different rooms, and then they’ve been really brave about “the green room” and the room with marble wallpaper. I love when people take chances – and I hope I’ll take more chances in my home some day. It’s, after all, often what makes a home more personally. See the rest of the apartment here! :-)

Have a lovely weekend! :-)

Tatiana.

3 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BATHROOM STORAGE