UN FIRE

I KAN NÅ DET ENDNU!

 photo 8ffbc817-2d13-4df0-abd4-fc3809fb9525_zps9a96ae95.jpg

I husker måske at vi i sidste måned gav jer en rabatkode til citygreen.dk, hvor I kunne få -20% på islandsk lammeskind og alle de andre lækkerier på shoppen? Vil lige minde jer om at rabatkoden løber januar ud, så I kan lige nå at gøre jer et kup inden den udløber ;-) Jeg er i hvert fald vildt glad for mine lammeskindshynder, og elsker at de er så voluminøse og langhårede. Det er mig en gåde hvorfor min kat vælger kludetæppet i æggekassen! hehe I er forresten mange der har spurgt indtil indretning af altaner, nu hvor foråret forhåbentligt snart titter frem, så i den forbindelse skal jeg lige hilse og sige at Citygreen er eksperter på det område, både i indretning og udsmykning :-) Hvis I vil shoppe til -20% på citygreen.dk skal i blot bruge rabatkoden “homesick”.

Photobucket

8 COMMENTS

 • Katte vælger altid(!) det ulogiske valg.. Altid. Og hvor er det i øvrigt et fint billede :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  De er bare SÅ fine :)
  Hvilken farve er det du har der? Er det nr. 1 eller nr. 4? Synes det er svært at se på billedet om nr. 1 er flerfarvet eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg kan ikke se hvor man kan indtaste rabatkoden på greencity. Kan du hjælpe?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Prøver igen, for tror min første kommentar gik galt.
  Om ikke andet, fed blog! finder meget inspiration herinde :-)
  Hvor køber man det billedet hvor der står København på ? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida, din kommentar gik skam igennem – det er bare fordi vi lige skal godkende den først (det er vi ikke altid lige hurtige til). Men tak for de søde ord, dejligt at du finder inspiration herinde. Plakaten er fra Plakatmageren Klam, du finder den på: http://www.enklamide.dk :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UN FIRE