EBAY TIP: MONTHLY PLANNER NOTEBOOKS

UN FIRE

 photo brandslukker_zps907a3308.jpg

I alt for lang tid har jeg gået og tænkt på at købe en brandslukker, for hvad skal man lige gøre hvis uheldet er ude? Ringe til brandvæsnet og bare lade stå til(?), for inden man har nået at fylde en spand med vand eller finde noget at kvæle ilden med, er det måske allerede for sent. Til gengæld har vi danskere meget travlt med at installere brandalarmer, hvilket naturligvis også er sindsygt vigtigt, men hvor kunne det være godt, hvis man selv kunne nå at slukke en evt. brand inden det er for sent. SÃ… derfor gik jeg i gang med at søge efter brandslukkere, og i min søgen faldt jeg over disse “Design Edition” pulverslukkere fra Housegard, og hvilken genial opfindelse – en pulverslukker der er møgflot og rent faktisk taler til min indre æstetikker! Jeg blev i hvert fald ret glad for, at kunne undgå en rød pulverslukker, og pludselig synes jeg ikke engang, at det er sure penge at skulle af med :-D hehe. Winwin som man siger. Desuden fylder de ikke så meget, da det blot er 2 kgs pulverslukkere, hvilket jeg (for god ordens skyld) har fået bekræftet, er en fin størrelse til en almindelig husstand. Anyways ville bare lige dele mine tanker og tippet om de flotte brandslukkere med jer. De kan købes på coop.dk lige her og koster 349,-.

Translation: A pretty fire extinguisher how is that even possible? Not to mention the fact that a fire extinguisher, can be extremely good to have in your home. The company behind is Housegard and for info about where to buy, you can visit their website here (Scandinavia only).

Camilla Marie.

Photobucket

13 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: MONTHLY PLANNER NOTEBOOKS