SCANDINAVIAN LIVING

TIP: DESIGNFUND GIVER 10% PÅ ALT KUNST

 photo 2_zpsaa2df858.jpg

Bare lige et lille tip til dem, som ikke får Designfunds nyhedsmail eller bare ikke har set det, så er der altså 10% på alt i deres kunstkategori i dag – og der er altså nogle vildt fine illustrationer indimellem. Man skal bare indtaste rabatkoden: “kunstapril“, når man kommer til sin kurv, og så vil rabatten automatisk blive fratrukket beløbet. Happy shopping! ;-)

Translation: Sorry guys, Designfund only deliver to Denmark.

Tatiana.

1 COMMENT

  • Trine

    Hej hej. Tak for en god blog. Jeg vil hører om i ikke kan lave et indlæg om gode/pæne løsninger til hvordan man kan have sit TV stående i stuen? Er lige flyttet i ny lejlighed, og syns alle tv-borde er SÅ grimme! Tænker noget kreativt? Håber i vil lave et indlæg om det :)

    Hilsen Trine.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SCANDINAVIAN LIVING