THIS IS OH SO PRETTY

NEWS FROM HOUSE DOCTOR

 photo Untitled3_zps90d120ec.jpg photo Untitled1_zps757744ce.jpg photo Untitled2_zpsae464187.jpg
Er der nogle af jer, som har været inde og lure lidt på nyhederne fra House Doctor?! Jeg har længe villet ind og lure på deres hjemmeside og nu har jeg altså endelig fået det gjort. Hvis jeg var fan af House Doctor før, så er jeg lige blevet mega overdrevet meget fan af dem nu! Hold nu helt op, hvor er der mange lækre ting i blandt nyhederne. Hvad er jeres favorit(ter)? :-) Jeg havde lidt svært ved at vælge mellem alle de lækre nyheder, men jeg tror, at jeg er nået frem til mine favoritter. Jeg kan i hvert fald forestille mig alle tingene flytte ind hos mig – og gerne snart. Min ønskeliste blev lige meget længere, og den var altså lang nok i forvejen :-D

Tatiana.

Photobucket

9 COMMENTS

 • Mia Lusie

  LÆKRE SAGER!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvordan vil du bruge kurven? Jeg synes den er rigtig fed, har også haft kig på nogle i kobber farve, men er lidt på bar bund, med hvordan man skal bruge den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville bruge den til et tæppe, nogle puder og lignende inde i min stue. Man kan også bruge den til magasiner, brænde – eller måske til toiletpapirsruller på badeværelset. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ vild med skærebrættene :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine hjemlige detaljer, der straks stryger ind på ønskelisten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Er du medlem af Designfund.dk? For der kan du lige nu spare 27% på nogle af House Doctors lamper :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Very good post. I will be experiencing a few of these issues
  as well..

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THIS IS OH SO PRETTY