DO YOU LIKE US?

BRAND CRUSH: DESIGN HOUSE STOCKHOLM

 photo Skaeligrmbillede2014-10-10kl194924_zpsbae9e5b6.png

AFFILIATE: 1. Work Lamp i hvid || 2. Night Light lysestage || 3.  Work Lamp i metal || 4. Pleece plaid
5. Björk tæppe i lysegrå || 6. Manana lampe || 7. Block lampe || 8. Björk tæppe i mørkegrå

I dag skal det handle om det svenske brand Design House Stockholm, et mærke jeg for alvor fik øjenene op for, da vi, i vores samarbejde med Sadolin sidste efterår, skulle indrette en lejlighed i Malmø. Her brugte vi nemlig et af de enormt lækre gulvtæpper fra Design House Stockholm til at danne base for sofaområdet, og vi var vist ikke de eneste der faldt for tæppet, for hold nu op hvor har vi fået mange efterspørgsler på, hvor det er fra. Tæppet hedder Björk og modellen fåes i mange forskellige farver og størrelser, men personligt er mine favoritter de to tæpper i de grå nuancer (surprise), som I kan se i collagen ovenfor. Det var det mørkegrå tæppe, som vi brugte til indretningen af stuen, og det fungerede altså virkelig godt. I kan se hvordan det så ud lige her. Men det er ikke kun tæpper, som Design House Stockholm er skarpe til, de gør det også virkelig godt indenfor belysning. Block lampen er vist allerede gået hen og blevet det, man kan kalde lidt af en klassiker, og den måtte altså også meget gerne lyse lidt op herhjemme – jeg vild med dens simple udtryk.

Translation: Ever since we did a styling job in Malmö for Sadolin last fall, I have been crushing on the Swedish brand Design House Stockholm. We used the carpet Björk in a dark grey color for the living room styling, and it was just perfect! You can see the result here. But I also really like their selection of lamps, especially the Block lamp is one of my favorites. 

Mette.

2 COMMENTS

 • Celina

  Kære Homesick,

  Tak for en fed boligblog! Hvordan laver i collager som denne? I hvilket program? Jeg har netop oprettet en blog, så er helt grøn, og har brug for lidt hjælp. :-)

  Mvh Celina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   For det meste bruger vi faktisk bare Powerpoint, ikke særlig tjekket – men det virker ;-) Held og lykke med din nye blog!

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DO YOU LIKE US?