INSTA LATELY #2

SKØN BOLIG PÅ 67 KVADRATMETER

 photo Untitled3_zpsc422129e.jpg photo Untitled2_zpscb7d19bf.jpg photo Untitled4_zps298490e2.jpg photo Untitled1_zps6ff95443.jpg photo Untitled5_zps82de391c.jpgSource: Boligmagasinet Foto: Frederikke Heiberg

Okay… jeg ved altså godt, at den her bolig lige er lidt større end 1-2 værelses boliger, som I efterspørger! Jeg håber dog alligevel, at I kan få lidt inspiration ud af det og vil lige sige, at der i denne bolig altså bor 2 voksne og 2 børn, så det er virkelig ikke meget plads til 4 mand (hvis I spørger mig). Jeg synes, at boligen er fyldt med fede, farverige detaljer og selvom der er ret meget nips, så ser det skide godt ud. Jeg er især vild med, hvordan de har udnyttet pladsen til kontoret og hvordan de bryder med det sorte og hvide, ved at hænge en gul sættekasse op (find den her). You like? Se flere billeder af boligen her! Og btw. så smut lige ind og tjek Frederikkes galleri ud – hun tager simpelthen så fine billeder og mon ikke I vil se flere af dem, her på bloggen, i fremtiden! :-)

Tatiana.

Photobucket

1 COMMENT

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSTA LATELY #2