TIP: BILLIGT AKRYL

BOLIG FYLDT MED LÆKRE FUND

 photo 5-2_zps2a4ff21e.jpg photo 4-6_zps3fd7acec.jpg photo 3-6_zps252a7882.jpg photo 2-6_zps1c49d6e9.jpg photo 1-9_zps741e83fd.jpg

Source: Boligmagasinet 
Foto: Tia Borgsmidt

Man kan kun blive misundelig på dem der bor her – ikke kun fordi det er et lækkert hjem – men især når man finder ud af, at næsten alle tingene i denne bolig er fundet på udsalg eller ved storskrald! Man bør virkelig tage sig tid til at kigge rundt omkring, for man ved aldrig, hvad der står og venter på en! Hvis I vil læse mere om boligens fund eller se flere billeder, så tjek det ud her! :-)

Tatiana.

Photobucket

7 COMMENTS

 • Ida

  Hvor er det fedt! Hvor går man hen, hvis man vil kigge storskrald??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har faktisk aldrig selv gjort det, men man kan rigtig mange steder. De fleste kommuner har det – prøv og søg på nettet, der kommer rigtig mange frem. Og så kan du finde noget nær dig :-) Og ellers.. hvis nogle er igang med at rydde op og smide ud, så går møbler og sådan ofte til storskrald eller genbrug – så hvis du finder nogle der smider en masse ud på gaden inden det køres videre, kan du jo altid lige være fræk og spørge dem ad, om man må tage af det ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Godt gået at finde svanestol, pantella-lampe, kähler-vase, hay-knager puder og sengetæppe, kaj bojesen abe, eames stol, kartellbord osv. osv. på udsalg eller til storskrald :) Fra en læser der undrer sig over hvad det lige er for nogle “næsten alle ting” der er fundet der – og gerne vil have et tip, haha ;) Men ellers tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! :-D
   Ja, et hjem er jo altid stylet, når det skal vises frem i en boligreportage ;-) Nu er det jo heller ikke alle deres ting der er fundet ved udsalg og storskrald, men hvis du er interesseret i hvilke ting og hvor de er fundet, så kan du trykke på linket i indlægget.

   God dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Kowal

  Hvilket lækkert hjem – dejlig inspiration. Jeg har dog lige et spørgsmål – den lille abe som hænger i køkkenet, ved du hvor den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Sponge Design Sponge Homesick.nu A beautiful mess Homesick.nu […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: BILLIGT AKRYL