OUR CONCRETE DIY PROJECT

INSPIRATION PÅ 65 KVADRATMETER

 photo 2_zpsc41ebda6.jpg photo 8_zpsfb0b413d.jpg photo 3_zps79003a72.jpg photo 7_zps4a01077c.jpg photo 4_zps3016127f.jpg photo 5_zps9375f390.jpg photo 9_zps904a0b8f.jpg photo 6_zps1e7a4cf4.jpg

Source: Stadshem

Lejligheden her er lys og simpel i sit udtryk, men rummer samtidig mange fine detaljer, som er med til at give en hyggelig stemning. Selvom jeg normalt er stor tilhænger af hvide væge, så synes jeg faktisk at det fungerer rigtigt godt med den grå farve i soveværelset. Det giver en fin kontrast til de hvide møbler, særligt den smukke brændeovn får lov at komme til sin ret. Den grønne lampe, der hænger over spisebordet i køkkenet, er samme model som de to, Tatiana var så heldig at finde i hvid (til ingen penge!), sidst vi var på loppetur sammen. Sikke et kup, det er sådan en flot lampe! Jeg er faktisk selv lidt på udkig efter noget nyt til at hænge over spisebordet og jeg vil gerne inspireres – så lad mig endelig høre, hvilken lampe/lamper I har til at hænge over jeres spisebord? :-)

Mette.

Photobucket

15 COMMENTS

  • Wauw hvor er det bare fint!

    //Emilie
    http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea-Eline

    Uh, der gad jeg godt at bo:)
    Jeg har pt ikke nogen lampe over mit spisebord, fordi jeg synes ærligt talt det er svært at finde en som jeg ikke bliver træt af efter et stykke tid. Jeg har kigget meget på Studio Snowpuppes forskellige lamper, som er møgfede, men ved bare, at jeg om et års tid vil være træt af sådan en…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg kan sagtens følge dig. Studio Snowpuppes lamperne er virkelig flotte, men jeg er også på jagt efter nogle lidt mindre specielle lamper, så jeg sikrer mig, at jeg ikke bliver træt af at se på dem, ligesom det er tilfældet med den lampe jeg har hængende nu :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw fin lejlighed! Over vores spisebord hænger den lækreste Le Klint lampe (190). Lyset kan dæmpes og det er helt perfekt, når man f.eks. har gæster. Samtidig er der power nok på lyset til at man kan bruge spisebordet som “arbejdsbord” til krea-sysler.
    http://www.leklint.dk/da-DK/Produkter/Produktvisning/Kategorier-Pendler/LE-KLINT-190.aspx
    TIne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Årha, det er også en smuk lampe – Le Klint er altid et hit! Men desværre ligger prisen et stykke over mit SU-budget ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Efter laaaange, seje forhandlinger med kæresten, endte vi på Enigma 545 – og vi er SÅ glade for den! Den kostede en lille arm, men den var det hele værd, når man står og smiler hver gang man ser den!
    I forhandlingsfasen var det lamper såsom Koglen (dog i replica – hvilket jeg slet ikke kunne arbejde med) og Snowflake der blev diskuteret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Forstår godt at I er glade for jeres Enigma 545 – det er virkelig en smuk lampe! Den hænger også i mine forældres hjem, og den giver bare det fineste lys .. Men ja, den “lille arm” har jeg desværre ikke lige til en lampe, så længe jeg er studerende. Så jeg må på jagt efter et billigere alternativ ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannette

    Hyggelig lejlighed Vi har to caravaggio med rød ledning hægende. Vi er super glade for dem

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er også en virkelig flot lampe – og en super fed detalje med den røde ledning! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • pretty rooms!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • charlotte

    Ikeas Hektar er superfin og billig, synes jeg. Hvis ikke jeg havde min københavner-lampe, som jeg elsker, hængende, var den nok herhjemme

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skaaning Frederiksen

    Sikke en fin lejlighed! Der gad jeg godt at bo :-) Hvor er sofaen fra?

    Mvh. Trine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin

    Sikke en fin lejelighed! Er helt vild med lapperne over skrivebordet, ved I evt hvad det er for nogle?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] An Angel at my Table IKEA Share Space Ooh FoodRunning from the Law Homesick […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OUR CONCRETE DIY PROJECT