TIP: KUNSTKORT I SØSTRENE GRENE

THE LADDER

 photo lad1_zps35253075.jpg photo lad3_zps50573d2f.jpg photo lad2_zps76e1c9fc.jpg

Vosgesparis, Trendenser (foto: Frida Hamstedt), NORMCPH, 30smagazine, Helt enkelt, Pinterest

Synes det ser så fint ud at bruge stiger i indretningen. Ikke nok med at det er dekorativt, så er det også funktionelt hvis man f.eks. bruger stigen til magasiner, håndklæder, tæpper, kasseroller, bukser eller måske monterer en lampe på den, ja mulighederne er mange :-)

Hvad synes I om det?

Camilla Marie

Photobucket

4 COMMENTS

 • anna

  pudsigt i lige laver sådan et indlæg, jeg skal flytte her om 14 dage, og jeg har gået med tanken om at i den nye lejlighed skulle der være sådan en stige, så det dejligt med lidt inspirartion. jeg tror min skal stå på badeværelset og hænge en lyskæde over, og håndklæder.. har i lyst til at lave et indlæg med hvor man kan købe nogle pæne stiger? jeg synes det har været lidt svært..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor sjovt, det er da god timing så :-) Lyder rigtig fint med en stige på badeværelset, og så med en lyskæde, ih kan lige se det for mig :-D Kan godt prøve og se om jeg kan finde nogle stiger, men tænker umiddelbart at du får mest hæld på den blå avis eller loppemarkeder? Hvis man ikke er så meget til det slidte træ look, så kan man jo evt male den helt sort, det tror jeg vil se rigtig godt ud i et hvidt rum :-) men ved ikke om det er en gammel eller ny stige du er på udkig efter?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker stige trenden og hvor kan man bruge den mange steder i boligen både i træ og i farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nogle fine eksempler og billeder, du har fundet. Elsker ideen med bladene, men er også ret vild med stigen i køkkenet, der er brugt til gryder. Fedt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: KUNSTKORT I SØSTRENE GRENE