MOST READ: 2013

DIY: STØVSUGER-LAMPE

 photo 1a56c43d-0d92-4ae7-a8f9-1eca9c55e829_zps8ac455d4.jpgBusters Mors Verden, Loppefund & dba

Jeg er faldet over en skør, men sej idé – en støvsugerlampe! Har altid haft et ømt punkt for Nilfisk’s gammeldags støvsugere, det er nemlig sådan en, som gør rengøring til en leg og sådan en, man ikke skal være flov over, at man (hovsa hva’?) liige havde glemt, at gemme væk igen. Det er i hvert fald mine tanker om den, for wow hvor er den smuk. Og hvor ville det da være synd, at gemme den væk, hvis man havde sådan en. Så hvorfor ikke lave den til en lampe? Man finder selvfølgelig først en af de gamle støvsugere (på f.eks. loppemarked eller dba), tager øverste halvdel af og borer et hul for oven og evt. også igennem håndtaget, som det ses på billedet. Så monterer man bare en ledning med fatning, og for at gennemføre det helt, synes jeg selvfølgelig at man bør vælge en stofledning ;-) Hvis man ønsker at lakere den, kan man med fordel følge denne guide. Jeg vil ihvertfald holde et våget øje med en sådan støvsuger, når loppesæsonen går igang :-)

Hvad synes I om idéen?

Translation: This is a crazy idea, but it is also quite cool. I’ve always loved the design of Nilfisk vakuum cleaners, they’re just so retro and cool. So why not make a lamp out of it?

Camilla Marie

Photobucket

12 COMMENTS

 • Super cool idé:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Meldgaard Kirkeby

  Vi har netop lige “smidt” vores MEGET gamle Nilfisk støvsuger (magen til den fra lindersverden.blogspot.dk) ud herhjemme, og anskaffet os en ny – så medmindre at de gamle er i mod eller den 100% er blevet smidt ud – så tror jeg altså godt at du få fingrene i den. Jeg vil selvfølgelig lige hører og vende tilbage hvis det skulle være? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes ideen er ok, men bare set alt for meget på div cafeer rundt omkring i København…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har netop for en måneds tid siden lavet sådan en lampe til vores store drengs værelse. Og han synes, at den er så sej. Han kalder den for robotlampen :-) Tjek evt. @finurligt på IG.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da en forfriskende idé angående lamper :D Men, jeg ved nu ikke lige hvor meget jeg selv turde springe ud i det. Flot ser det da ud, men ja.. måske tanken lige skal tilvænnes :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor sjovt. Meget specielt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Det er set utrolig meget men stadig en fin ide

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været forelsket i den lampe sååå længe… Some day… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Nielsen

  Jeg har faktisk aldrig set det, før min kæreste insisterede på, at vi skulle have en herhjemme. Men efter vi har fået den, har jeg set den flere steder bl.a. på pedelkontoret på min uddannelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe jeg har altså heller ikke set den før :-D Det er måske sådan en urban-trend jeg er gået glip af, når jeg bor i lille Kolding ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Asp

  Min kollega, Kristian Linneberg Sørensen, laver nogle super fede lamper, hvis du vil slippe for at lave lampen selv.
  Han bor i Århus, så det er jo ikke langt fra dig :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MOST READ: 2013