INTELLECTUAL MESS

TIP: ILVA DESIGNKONKURRENCE

Photobucket
Går du med en designer gemt i maven? Så er ILVA’s designkonkurrence måske noget for dig :-)
ILVA vil være kendt for møbler, der udtrykker tidens trends og giver kant til boligen. Derfor byder bolighuset nu spirende designtalenter op til dans i en ny, stor designkonkurrence. Hovedpræmien er 50.000 kroner og muligheden for at se sit design komme i produktion og blive markedsført. Med en ny designkonkurrence vil ILVA spotte og udvikle nye stilfulde designs til boligen og det i samarbejde med talentfulde designere, arkitekter og formgivere fra hele landet.

Fire designkategorier
ILVA leder efter designideer inden for i alt fire kategorier:

  1. Sofa eller lænestol
  2. Spisebord eller spisestol
  3. Seng
  4. Boligtilbehør (omfatter alt lige fra bløde tekstilprodukter til objekter i faste materialer såsom keramik, plast og træ)

Udover førstepræmien på 50.000 kroner og muligheden for at se sit produkt komme i produktion og blive markedsført, præmieres det andet bedste designforslag med 25.000 kroner og det tredje bedste designforlag med 15.000 kroner.

Sidste frist for deltagelse i ILVAs designkonkurrence er 1. marts 2013. Herefter vil en jury behandle de indkomne designforslag og udvælge og offentliggøre Årets ILVA Design 2013.

Hvis det lyder som noget for dig, så KLIK HER for at læse mere om, hvordan du deltager :-)

Photobucket

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INTELLECTUAL MESS