THURSDAY INTERIOR INSPIRATION

LET THE SPRING IN

vaser

Mine bud på fine forårsvaser

farvede vaser
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Forår betyder blomster på bordet. Om det så er tulipaner, en enlig vintergæk eller håndplukkede grøftekantsblomster, så betyder det en hel del, at de har noget smukt at blomstre i. Ligesom med forårets blomster, må der også gerne være lidt højt humør over vaserne, synes jeg. Det kan både komme til udtryk i vasernes farve, tekstur eller facon. Jeg er ret pjattet med den abstrakte Alto vase, som altså virkelig er på renæssance-tur for tiden. Derudover er små klynger af keramikvaser heller aldrig af vejen. Jeg er helt sikker på, at det bliver noget af det, som jeg kommer til at skule efter på sommerens loppemarkeder. Men jeg synes nu også, at Ellos har gode bud på nogle fine, autentiske af slagsen :-)

Camilla Marie

Indlægget indeholder annonce-links 

1 COMMENT

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THURSDAY INTERIOR INSPIRATION