VORES STORE HAMBORG GUIDE

SPRING RENEWALS

Indlægget er sponsoreret af Room21.dk / This post is sponsored by Room21.dk

room21Som jeg skrev lidt om her, så er der ikke noget, der slår forårsfornemmelserne efter en lang vinter. Jeg har hverken min egen have, terrasse eller altan, så min forårsklargøring består af en hovedrengøring og lysten til at udskifte (næsten) alt i mit hjem. Kan I følge mig? Jeg har været lidt sløj de sidste par dage, og de mange timer på sofaen har for alvor givet anledning til online kiggeri. Jeg har især kigget løs på Room21 – både fordi det er en af mine absolutte favorit sider, men også fordi de lige nu giver 500 kr. rabat ved køb for 3.000 kr. Se mine personlige favoritter herunder! :-)

Dias11 / 2 / 3 / 4 / 5

Der er ikke mange ting tilbage i vores lejlighed, som vi har haft siden vi flyttede ind for snart 5 år siden – og dem der er tilbage, har jeg længe haft lyst til at skifte ud. Det gælder blandt andet vores tv-skænk; et supertræls møbel, som jeg meget gerne ville være fri for, men simpelthen ikke kan undvære. Der gemmer sig nemlig både dvd’er, cd’er, duge, brætspil og alt muligt andet heri! I min søgen efter skænke faldt jeg pladask for dem fra Decotique. Vidste I, at de lavede skænke og skabe? Jeg kendte faktisk kun til deres populære Le Grand Air sofa. Jeg kan bedst lide skænken med ben af messing, men jeg kan også godt lide den med graveret mønster i lågerne. Begge er simple i udtrykket uden at gå på kompromis med detaljerne og skabspladsen. Hvilken er jeres favorit? :-) Hvis jeg kan overtale min kæreste, så vil jeg helt sikkert klikke en af dem hjem. Overvejer I også at klikke nyt hjem til jeres stuer, så gælder rabatten til og med d. 28. marts 2016! :-)

Translation: For today’s post I’ve found five favorites from Room21. I didn’t know that Decotique also made sideboards and cupboards. Now that I know, I really want to replace my present sideboard. My favorites are the one with legs of brass or the one with an ingrained door pattern. What’s your favorite? :-) 

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VORES STORE HAMBORG GUIDE