KITCHEN DREAMS

EN NYFORTOLKNING AF VITRINESKABET

Vitrineskab Ferm LivingVitrineskab Ferm LivingDe klassiske vitrineskabe er særligt det sidste års tid et møbel, vi er begyndt at se meget til igen. Da Ferm Living præsenterede deres seneste kollektion, kunne jeg derfor ikke undgå at bemærke deres smukke nyfortolkning af vitrineskabet, Haze Vitrine (annoncelink), som jeg virkelig synes er elegant! Med sine spinkle ben er det en noget lettere udgave, end de typiske vitrineskabe, der ofte har en del mere tyngde. Det vil derfor også gøre sig godt i mindre rum, og med de armerede ruder tillader det alligevel, at tingene kan placeres lidt mindre sirligt, end hvis glasset havde været helt klart. Havde jeg et badeværelse på mere end 2 kvadratmeter, så ville jeg bestemt også elske at have det stående derude til opbevaring. Det ryger helt klart på ønskelisten!

Translation: The beautiful Haze Vitrine (ad link) from Ferm Living’s latest collection has made it directly to my wishlist! 

Mette.

 

6 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KITCHEN DREAMS