3 CLOTHING RAKCS I REALLY LIKE

LOVE AT FIRST SIGHT

cordialnynyPhoto sources: RetroDane81 yaichi & めし日記 

Jeg har længe haft en trang til at begynde at samle på et stel, men jeg har endnu ikke turde kaste mig ud i det bekostelige projekt. Der er jo så mange smukke stel at vælge imellem, f.eks. det smukke Hammershøi-stel, som jeg skrev om tidligere på måneden og som jeg længe har overvejet at samle på – særligt de fine kopper. Men jeg har altså også fået et virkelig godt øje det antikke Cordial-stel fra Bing & Grøndahl. Det har en helt særlig robusthed samtidig med, at jeg synes det er enormt feminint med sin hjerteagtige struktur. Kan I følge mig? Måske I har nogle gode tips til, hvor jeg med fordel kunne lede efter det?

Translation: For a long ting I’ve had a desire to start collecting on set of china , but I haven’t started on the costly project yet, because which frames should I chose? There are so many beautiful china sets to choose from, but ever since I came across the fine antique Cordial from Bing & Grondahl , I’ve been completely sold . It has a special robustness while I think it’s extremely feminine with its heart -like structure . 

Camilla Marie

12 COMMENTS

 • Janni Hedegaard

  Ej, hvor skægt! Det er mine forældres hverdags-stel :D Tror de har haft det i ca. 40 år, så det må da siges at være rimelig robust! Jeg har aldrig rigtig brudt mig om det, men som det præsenteres her, kan jeg da egentlig godt se det smukke i det :) Må vise min mor dit blogpost – hun bliver nok helt stolt :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ej, hvor sjovt :-D Jeg synes det er så smukt, men min kæreste har også svært ved at se det skønne i det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Rasmussen

  Hvor hyggeligt, det er det stel vi brugte i mit barndomshjem og mine forældre har det endnu :-) Synes også at det er ret fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ej, hvor skægt. Så må der altså også være noget med robustheden ;-) Det er skønt med ting, der bare holder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Mine svigerforældre har også det stel og som bliver flittigt brugt :D
  Jeg har altid syntes at det var ret sødt, så jeg forstår godt at du er lun på det
  Mon ikke du kan finde det rundt omkring i gengbrugsbutikker og på loppemarkeder. Synes man efterhånden ser det tit rund omkring. Held og lykke med jagten :)
  Hilsen Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ej, hvor skægt. Ja, ikke? Jeg må bare på jagt :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Ej, hvor har de mange fine ting på RetroDane! Tak for anbefalingen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ja, de har super mange fine ting – og lækre billeder. Det betyder meget, synes jeg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Min far har det samme stel fra hans familie! :)
  Vi bruger det til højtider og fest:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ej, hvor fint. Skønt med lidt familiehistorie, og ret hyggeligt med et stel kun til højtider :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hallmann

  Hej Camilla Marie.

  Jeg arbejder ved Lauritz.com og der har vi faktisk stellet med jævne mellemrum. Det er dog mest den gode 70’er grøn/brunlige nuance og grå. I sommer solgte vi også et sæt af den rosa, men der var rift om den! Prisen var hvert fald en helt anden end vi plejer at se med de to andre, men man kan jo være heldig nogle gange :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Camilla, det kan jeg kun forestille mig – det rosa er så fint! Men tak for info, jeg vil holde øje på Lauritz ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

3 CLOTHING RAKCS I REALLY LIKE