CUTE CERAMICS

3 CLOTHING RAKCS I REALLY LIKE

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ELLOS / THIS POST IS SPONSORED BY ELLOStojstativ1tojstativ2Jeg har fået den idé, at vi snart skal have nye tøjstativer. Jeg har bare ikke lige fået overtalt min bedre halvdel endnu. “Vores tøjstativer fungerer da fint”, som han siger – og det er da svært at sige imod, men nogle gange trænger man til en udskiftning. Til tider sker der det, at jeg faktisk får ham overtalt – og hvis jeg får lov til at skifte vores nuværende tøjstativer ud, så måtte det gerne være med et af de tre, som I ser herover.

Det første tøjstativ fra Ellos minder om vores nuværende, men blot i en opgraderet udgave. Jeg er ret vild med, at man kan stille skokasser på stængerne i bunden – og så kan det bare noget, fordi det er i messing. Tøjstativet findes dog også i sort og hvid. Det andet tøjstativ fra Anna Leena er jo bare så fint i sin enkelthed og minimalistiske stil. Det sidste tøjstativ fra Normann Copenhagen topper på funktionaliteten med hylden i bunden, som kan bruges til opbevaring. Jeg er også vild med materialevalget, men jeg savner lidt den minimalistiske enkelthed, som de andre tøjstativer har. Hvilket tøjstativ er jeres favorit? Eller måske I har et godt øje til et helt fjerde? :-)

Translation: I recently got the idea that I want to change my clothing rack with a new one. My boyfriend is not convinced yet, because “Our clothing rack works just fine” as he says – and I cannot argue against it, but sometimes some things just need a replacement. In some situations I actually manage to convince him – and if I manage to change his mind about our clothing rack, I am thinking about replacing it with one of the three above. 

The first clothing rack from Ellos kind of reminds me of the one we have now, but in a highly upgraded version. I love that you can storage shoe boxes on the bars at the bottom – and then it also looks stunning in brass. The rack is however also available in black and white. The second clothing rack from Anne Leena just looks beautiful with its simplicity and minimalist style. The last clothing rack from Normann Copenhagen is definitely the most functional one, because of the shelf that can be used for storage. I also love the choice of material, but I miss the minimalistic simplicity that the other clothing racks have. Which one is your favorite? Or maybe you like another one more than these? :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

1 COMMENT

  • De er virkelig fine alle tre, er nok mest til den første. Men synes også nr 3 er virkelig fin, men har det nok lidt på samme måde

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CUTE CERAMICS