FLOORING ON POINT

CUTE CERAMICS

HOMESICK

Ad links: 1 / 2 / 3 / 4

Keramikken har virkelig vundet mit hjerte. Særligt efter at jeg i foråret selv forsøgte mig som pottemager. Det var virkelig sjovt, men jeg fik samtidig også øjnene op for, hvor svært et håndværk det er at meste. Drejebænken blev jeg i hvert fald aldrig helt dus med. Faktisk ærger jeg mig lidt over, at jeg ikke fik meldt mig på endnu et hold her i efteråret, men som nyudsprunget fuldtidsjobber, der også gerne vil finde tid til bloggen her, er det måske for det bedste. Indtil da jeg kan jeg jo heldigvis savle over fine sager som disse – den slags rækker mine evner alligevel til. Særligt skålen og de alt for nuttede kopper måtte gerne stå og pynte på min køkkenhylde, når de ikke var i brug.

Translation: Ceramics have really won my heart, and particularly this bowl and the way too cute mugs would look great on my kitchen shelf when not in use.

Mette.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FLOORING ON POINT