DREAMING ABOUT RATTAN FURNITURE

NEW IN: CUTE & CHUBBY CERAMIC MUGS

Indlægget er sponsoreret af Ellos

EllosEllos Ellos

Jeg har klikket de fineste keramikkopper hjem fra Ellos, og hvad sker der så, når jeg vil dele dem med jer? Så er de selvfølgelig udsolgt. Æv. Men jeg krydser fingre for at de snart er på lager igen, for de er så hyggelige, at jeg bliver nødt til at eje et par stykker mere. Kopperne er fra Bloomingville har en smuk, mat glasur, hvorigennem man kan ane små prikker fra leret. Jeg er vild med koppernes buttede form, og så er størrelsen virkelig perfekt til at huse en kæmpe portion varm kakao med masser af flødeskum. Mums! I samme serie findes også disse skåle, som jeg også har set mig lidt lun på.

Edit: Kopperne er igen på lager (jubii), find dem her

Som den emballage-tosse jeg er, kunne jeg selvfølgelig heller ikke dy mig for at klikke den pæne tændstiksæske fra franske BE-Poles hjem. Den både pynter og er praktisk – særligt fordi den indeholder nogle virkelig lange tændstikker, så man kan nå at tænde flere lys med én enkelt tændstik. Er jeg i øvrigt den eneste, der elsker duften af tændstikker, når de brænder ud? Det er og bliver verdens hyggeligste duft! I finder tændstiksæsken lige her.

Translation: I’ve ordered the most cute and chubby ceramic mugs home from Ellos, and what happens when I want to share them with you? They are sold out, of course. Ugh. But I keep my fingers crossed that they’ll soon be back in stock, as I really need to buy a few more. Also I couldn’t resist the neat matchbox from French BE-Poles. You can find it right here.

Mette.

 

 

6 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DREAMING ABOUT RATTAN FURNITURE