4 INTERIOR SHOPS YOU HAVE TO VISIT IN MALMÖ

WEDNESDAY WISHES

Dias11 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Her er et lille udpluk fra min ønskeliste. Jeg plejer altid at være en haj til det der med ønskelister, men jeg mangler lidt inspiration. Der er heldigvis et par måneder endnu til jeg har fødselsdag, så jeg har tid nok til at udvide listen. Så, hvad har I mon på jeres ønskelister? :-)

Mit største ønske lige nu er nok et gulvtæppe, som kan varme min fødder vinteren over. Jeg ved faktisk allerede hvor det skal ligge henne, sååååå hvis min kæreste eller far læser det her… p l e a s e! ;-)

Translation: I just gathered a small selection from my wish list. I used to be good at making wish lists, but I really need some inspiration this time. Luckily there are a few months until I my birthday, so I ting I have enough time to expand the list. So, what is on your wish list? :-) 

My biggest wish right now must be a carpet that can warm my feet during the winter. I actually already know where it should be placed, sooooo if my boyfriend or dad reads this… p l e a s e! ;-)

Tatiana.

3 COMMENTS

 • Den sorte planteskjuler er også bare såå skøn! Den måtte også gerne stå i mit hjem. Fine ønsker du har dig, håber for dig du får tæppet :o)

  decorroom.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Tusind tak! Så håber jeg, at du får planteskjuleren :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ohh, so many beautiful things!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

4 INTERIOR SHOPS YOU HAVE TO VISIT IN MALMÖ