ALTERNATIVES TO THE CLASSIC ADVENT WREATH

WEDNESDAY WISHES

 photo Dias1_zpsgsdwyepu.jpg
1 23

På trods af grå dage, som er alt for korte og kolde, så drømmer jeg ikke om mørke nuancer i dag. Måske jeg blev inspireret af den flotte sne i søndags? Jeg har i hvert fald fundet tre smukke genstande i hvid, som jeg ret godt kan lide! Lysestagen er fra Muuto – og jeg er endnu engang faldet for deres utraditionelle former og nytænkende fortolkninger af ikoniske hverdagsgenstande. Jeg er endnu ikke blevet træt af marmor, som stadig pryder flere steder i mit hjem, og jeg kan med sikkerhed også finde plads til det smukke ur fra Menu. Den klassiske stol No 14 fra Ton, designet af Thonet, er en smuk, smuk skabning – og den bliver kun endnu smukkere i de rette omgivelser. Bare se her og her! Jeg ville bruge den som spisebordsstol og mikse den med mine hvide Myren fra Fritz Hansen, designet af Arne Jacobsen.

Translation: Despite of grey days that are too short and cold, I’m not dreaming of dark nuances today. I may be inspired by the snow we had here in Denmark last Sunday, as I’m dreaming of the three white beauties above. The candlestick is from Muuto – and once again I’ve fallen for their untraditional forms and new thinking interpretations of everyday objets. I still love marble and I’m sure that it’s possible for me to find space for the pretty clock from Menu. The classic chair No 14 from Ton, designed by Thonet, is such a beautiful creature – and it becomes even more beautiful in the right settings. Just take a look here and here! I would mix it round my dining table with my white Myren chairs from Fritz Hansen, designed by Arne Jacobsen. 

Tatiana.

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains ad links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ALTERNATIVES TO THE CLASSIC ADVENT WREATH