HOSTING A SUMMER PARTY?

24 GAVEIDÉER TIL STUDENTEN

via HOMESICK.nu

Så er der efterhånden ikke lang tid til, at de første studenter får hue på (det er simpelthen den sjoveste tid – gid det var mig!). I den anledning har jeg samlet 22 bud på, hvad man kan forære i gave til studentergildet. Det kan godt være lidt svært med studentergaver, synes jeg – for nogle er helt klar på at ønske sig stel og gryder, så de er klar til at flyve fra reden, mens andre slet ikke gider dens slags fornuftige flytte-hjemmefra-gaver. Jeg var selv den sidste type, jeg skulle bare ud og se verden, og kunne ikke være mere ligeglad med potter og pander. Men da jeg havde brugt mit sabbatår på at rejse og skulle flytte hjemmefra uden en krone på lommen, var jeg nu ret glad for, at der havde sneget sig lidt praktiske gaver ind som gryder og knive, da jeg blev student. For det er alligevel noget af en udskrivning, hvis man skal ud at købe alt det på én gang! Derfor har jeg fundet, hvad jeg vil mene er lidt for enhver smag. I finder links til de forskellige sager lige her:

1. Arbejdsplan // Virkelig fin planner, som kan skrives på med tusch og tørres af igen så den er klar til en ny måned. Sådan en kunne jeg selv virkelig godt have brugt til at danne et overblik i mit sabbatår, hvor jeg jonglerede flere forskellige jobs på samme tid.

2. Lampe // Smuk lampe, som både ville gøre sig godt på teenageværelset og i en fremtidig lejlighed.

3. Halskæde // Smykker er altid et hit at modtage i gave ved særlige begivenheder, og dette vedhæng med smilende blinke-emoji passer jo perfekt til følelsen af at være nyudklækket student. Så kan man alt!

4. Højtaler // Trådsløs højtaler, som kan levere musikken til sommerens mange studenterfester og strandture. Og så er designet samtidig stilfuldt og klassisk, så den også pynter på reolen.

5. Gryde // En praktisk og pæn gryde, som jeg er sikker på studenten nok skal komme til at sætte pris på før eller siden.

6. Armbåndsur // Pænt og klassisk ur, der ligesom smykket, er en dejlig gave at modtage som en minde om en særlig dag.

7. Kaffekande // En fin og anvendelig kaffekande, som både kan bruges af studenten selv, når der skal tankes op på energi-kontoen eller til servering af eftermiddagskaffen, når mor og far kommer på besøg.

8. Bodylotion // Efter at have kæmpet en hård kamp med eksaminer er det tid til velfortjent selvforkælelse, så mon ikke en lækker creme vil falde i god jord?

9. Monstera // Den perfekte begynder-plante, som både er smuk at se på og svær at slå ihjel.

10. Potteskjuler // Potten der får Monsteraen til at stå helt skarpt!

11. Kniv // En skarp kvalitetskniv er bare meget sjovere at benytte til madlavningen end en billig og sløv én af slagsen.

12. Kogebog // Den perfekte kogebog til studenten der gerne vil lære (eller have inspiration til) at lave lækker, simpel og ærlig mad. Og så er den tilmed så smuk i sig selv, at den pynter på køkkenhylden.

13. Pude // Kelim-inspireret pude, der både vil pynte på sengen eller i en kommende sofa.

14. Håndsæbe //Lidt hverdagsluksus i form af en velduftende og æstetisk håndsæbe (som altså godt kan genopfyldes med den billige håndsæbe, når den er tom).

15. Lysestage // Klassisk lysestage udformet i smuk messing.

16. Parfume // Parfume er også altid en oplagt gaveidé, og denne er en særlig smuk og velduftende én af slagsen.

17. Plakat // Vægpynt der følger den botaniske trend. Et oplagt valg til studenten, som ikke er helt klar på at blive plante-mor endnu ;-)

18. Sneakers // Et par fine hvide sneakers er næsten et must-have til sommeren, og efter studenterrundturen er et nyt par måske tiltrængte.

19. Bådehåndklæde // Det smukkeste badehåndklæde – perfekt til danske strandture og rejser ud i verden.

20. Kaffekop // Et budgetvenligt og mega pænt alternativ til studenten, der ikke ligefrem har hede drømme om, at der står “Royal Copenhagen” på alle gaveæskerne.

21. DIY-bog // Et musthave til studenten, der snart skal flytte hjemmefra og gerne vil sætte et personligt præg på boligen – uden at der skal koste en formue.

22. Dråbestol // En moderne klassiker, der vil gøre sig fantastisk fint både ved skrivebordet eller omkring spisebordet.

23. Vase // Nærmest en nødvendighed, da man efter studenterfesten er tæt på at kunne åbne en mindre blomsterbutik.

24. Lampe // Den fineste statement-lampe, som jo passende kan foræres udfyldt med en sjov hilsen til studenten.

Translation: Soon all the beautiful young people will be graduating (at least here in Denmark), and these are my suggestions for gifts, which I imagine would be appreciated :-) 

Mette.

2 COMMENTS

  • Julie

    Super fedt med inspiration, når man selv er helt på bar bund! :-) Lige et spørgsmål, hvordan laver du billedet? Synes det ville være ret smart, at lave en alternativ ønskeseddel med billeder, som det billede du har her

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • HOMESICK

      Det er faktisk bare en masse packshots, jeg har sammensat i Power Point ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOSTING A SUMMER PARTY?