SWEDISH AT ITS BEST

ALTERNATIVES TO THE CLASSIC ADVENT WREATH

 photo advents_zpsahrfiodm.jpg
Source: 1 / 2

I dag er der kun en måned til jul, og så er det jo allerede på søndag, det første lys i adventskransen skal tændes. Det er lidt vildt, som tiden flyver afsted. Traditionen med de fire lys plejer jeg at følge op på, men en decideret krans er det dog aldrig blevet til herhjemme. Heldigvis står det jo en frit for, hvordan man ønsker at fortolke den traditionelle adventskrans, og i år tror jeg, at min bliver i stil med én af de to ovenstående udgaver. Hvis jeg er sej og overskudsagtig, kaster jeg mig ud i en dekoration inspireret af den til højre. Jeg synes det ser så fint ud med eukalyptussen fremfor det klassiske gran, og så er det bare ekstra hyggeligt med bloklys, fordi de har så lang en brændetid. Hvis jeg er knap så overskudsagtig, nupper jeg dem nemme løsning med at pifte lysestagen, der har plads til fire lys, lidt op. Nu må vi se, hvad det bliver til ;-) Hvad gør I?

Translation: So it’s already this sunday the first candle on the advent wreath should be lightened. I like the tradition of the four lights, but I’ve never really made an actual wreath and this year I think my advent lights will look like one of the two examples above. I really like the clean and simple look :-)

Mette.

2 COMMENTS

 • Jeg har heller aldrig været meget for den traditionelle krans, og i år bliver det også lysestage for mig. Har faktisk her fir en uge siden købt en i netto til blot 25,- der minder rigtig meget om den på billedet, jeg har så planer om at spraymale den kobber:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det lyder også som en virkelig fin løsning :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SWEDISH AT ITS BEST