POSTERS POSTERS POSTERS

COMFY AND PRETTY BED LINEN FROM JUNA

 photo j7_zpsb8zov1ii.jpg
Et lille smugkig i mit soveværelse – og et kig til mit nye sengetøj, som jeg har haft fornøjelsen af i nat. Man sover altså bare bedre i nyvasket sengetøj, eller er det bare mig? :-)

Min bedre halvdel og jeg har i løbet af det sidste halve år skiftet alt vores gamle sengetøj ud med nyt. Det var efterhånden ved at være tiltrængt, og nu er der kun nye, lækre sengesæt i vores skab. Mh! Mit sengetøj må gerne være så simpelt som muligt, og vi har derfor valgt sengetøj i neutrale farver. Derudover har vi bevidst været på udkig efter bedre kvalitet end vi førhen har gjort, da vi faktisk bilder os selv ind, at vi kan mærke forskel. Det hvide bomuldssengesæt, som I ser på billederne ovenfor, er det sidste nye i samling.

Min seng er blevet lidt af en Juna-seng, da både sengetøjet og sengetæppet er fra det danske brand, Juna. Juna har eksisteret siden 1972, men jeg har aldrig haft noget fra mærket før. Til gengæld har jeg haft et ret godt øje til et af Mette’s sengesæt, som faktisk er derfra. Alle deres produkter er i lækre materialer og i høj kvalitet, men uden at gå på kompromis med designet. Mit nye sengetøj er i hvert fald drønlækkert, det har lynlås i stedet for knapper (er man ved at være gammel, når man sætter pris på den slags?) og så har det simpelthen den fineste vævede tekstur, der skaber et moderne hørlook. Kan I lide det? Jeg vil gerne supplere med et mere sengesæt derfra, og jeg overvejer det her, det her eller det her. Har I en favorit? :-)

 photo j5_zpsim594e1b.jpg photo j1_zpsjro78nw7.jpg
Translation: I love my new cotton linen from the danish brand Juna! It’s so comfy, it has a zipper instead of buttons (I feel a bit old appreciating that!) and then it has this pretty woven texture. Do you like it? I would like to add one more bed linen from Juna and I’m considering this, this or this. Do you have a favorite? :-) The blanket is actually also from Juna. Read the complete translation of the post here

Tatiana.

Indlægget er sponsoreret af Juna / This post is sponsored by Juna 

6 COMMENTS

 • Lene Filsø

  Ih hvor ser det lækkert ud :) der findes næsten ikke noget bedere end at glide ned under en dyne med nyt og rent sengetøj på. Min mor strøg altid sengetøjet og når det så samtidig havde hængt ude på tøjsnoren så var det rendyrket lykke at hoppe under dynen som barn – dejlige minde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Åh ja, det kender jeg godt! Jeg sover så meget bedre, når sengetøjet er nyvasket. Det er en skøn følelse :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Det ser hyggeligt ud :) Hvor er den lille skammel fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tak! :-D Den er fra Søstrene Grene. Ved ikke om de har den mere, men måske du er heldig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kan det passe at de kun har sengesæt til dobbeltdyner eller hvordan? :)
  Der står 140×200? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

POSTERS POSTERS POSTERS