GREY, GREEN, BROWN AND PERFECT

THE MOST BEAUTIFUL BEDROOM MAKE-OVER

 photo 2_zpsncphujgl.jpg photo 1_zpsybojdb06.jpg photo 3_zpsy7iuirj7.jpg
Jeg har virkelig en svaghed for make-overs, særligt når det gælder boligindretning. Jeg elsker når man kan se før- og efterbilleder, det er nemlig altid så inspirerende at se, hvad andre kan få ud af stort set ingenting, eller af rum der ved første øjekast virker fuldstændigt håbløse at få noget godt ud af. Det gælder også for soveværelset her, som hollandske Holly har delt på sin fine blog. Førbillederne er nemlig direkte hæslige med orange vinylgulve, røde vægge, blå skabe og gule vindueskarme – åh gud, haha! Men som I kan se ovenfor er resultatet intet mindre end fantastisk fint, så jeg synes bestemt, I skylder jer selv at klikke ind forbi og se hele forvandlingen her. Jeg er i hvert fald imponeret :-)

Translation: I really have a thing for make-overs, especially when it comes to decorating. I love when you get to see the before and after pictures, it’s always so inspiring to see what others can get out of practically nothing, or a space that at first glance seems completely hopeless to get something good out of. And that’s also how I feel about this bedroom Dutch Holly has shared on her great blog. The before pictures are just hideous with orange vinyl flooring, red walls, blue cabinets and yellow window frames – oh god, haha! But as you can see above, the result is nothing less than stunning, so I definitely think you owe it to yourself to click here see the full transformation. I’m certainly  am impressed :-)

Mette.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GREY, GREEN, BROWN AND PERFECT