ORGANIZED MESS

ETSY TIP: KNITTED BULB LAMP

 photo tip1_zpsvfcczzjb.jpg photo tip2_zpshmmfa9sl.jpg

Jeg elsker Etsy! Der er altid så mange fine håndlavede ting og denne lampe er bestemt ingen undtagelse. Nogle tænker måske allerede at strik og EL ikke er en specielt god kombination, men med til lampen følger en speciel pære, som ikke bliver varm, hvilket også betyder, at lampen sagtens kan ligge ned. Jeg ser den allerede for mig, liggende på natbordet som en super fin sengelampe. Modellen her koster 300,-, hvilket jo er en ret skarp pris, når man tænker på at lampen er håndlavet og er inklusiv specialpære. Dog koster fragten 269,-, men jeg synes virkelig, at lampen er så fin og unik, at det er alle pengene værd :-) Lampapam, som den lille virksomhed kalder sig, tilbyder desuden at imødekomme ens ønsker, hvis man f.eks. vil have en længere ledning eller en tænd-sluk-knap monteret. Find den og alle de andre modeller lige her.

Translation: The other day I found this adorable handcrafted lamp on Etsy. The lamp comes with a special bulb that doesn’t get warm, which allows it to lay down. Click here for more info.

Camilla Marie

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ORGANIZED MESS