INSTA LATELY #20

A BEAUTIFUL WAY TO HANG YOUR POSTER

 photo Dias1_zpshcg31tdx.jpg

Jeg har gennem de senere år købt stakkevis af de enkle sorte Strömby rammer fra IKEA, for det har i lang tid bare været det enste der fungerede for mig. Men på det seneste er jeg faktisk begyndt at synes, at det absolut ikke gør noget, at rammerne varierer lidt i udseende – særligt hvis de hænger i klynge sammen, kan det se ret fint ud. Derfor har jeg altså erhvervet mig et par fine trærammer fra Søstrene Grene, og så har jeg tilmed fået fingrene i den fine Moebe Frame, hvori en af mine gamle Chanelreklamer pt. pryder. Nu går jeg så med tanken om at klikke den her fine ramme fra Ferm Living hjem. Jeg synes det er en super fin og anderledes måde at hænge sine plakater op på – og faktisk ret autentisk. Hvad synes I?

Translation: I really like this frame from Ferm Living. I think it’s just so cool and authentic and would look great combined with a few frames that are different from each other. 

Camilla Marie

Indlægget indeholder affiliate-links / This post contains affiliate links

9 COMMENTS

 • Mathilde

  Jeg synes de er ret fine. De minder om den type ophæng, man bruger til skolekort. Så måske kunne man blive lidt i den kategori, når man skal finde en egnet plakat. Ellers har jeg også selv sort set kun de sorte rammer fra IKEA :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Sjovt det er faktisk også den association den giver mig :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes faktisk som regel, at det er ét af de mange elementer ved en gennemført plakatvæg, som får det til at se fedt ud – at rammerne også varierer og er udvalgt specielt til den enkelte plakat. Selvfølgelig uden at blive for larmende, men stadig med et individuelt udtryk. Den lyse ramme/plakatskinne ser i hvert fald dødlækker ud! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This looks gorgeous! I really want to try this out!

  Lorna | http://www.studsanddreams.com xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sóldís

  De er rigtig flotte! Jeg har lige købt dem her til Finderskeepers: http://www.mueblos.com/product/los-dos-framing-system fra Mueblos. Har nemlig også Søstrene Grene’s rammer, synes de passer så fint til og så er de også billigere end Ferm Living:-) Og der er ikke noget bånd i og man behøver kun at sætte den øverste ‘pind’ fast i væggen!
  Tak fr en fed og inspirerende blog og instaprofil! x

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Dem faldt jeg faktisk også over til Finders Keepers og synes også de var super fine. Kunne dog godt have tænkt mig, at fyrretræet var blevet behandlet med olie eller lignende :-) Tusind tak for de rosende ord – vi er glade for, at du følger med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla

  De er så fine! Er de lette at skifte billede i? Jeg overvejer nemlig at bruge dem til at hænge en kalender på i :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSTA LATELY #20