PÅSKETIP: SPAR 20% PÅ LYNGBY PORCELÆN

INSTA LATELY #19

 photo k_zps8bzjk3dn.jpg photo kk_zpsiopfygch.jpg

Her er lidt billeder fra vores instagram den seneste tid – vi håber, I husker at følge os derinde under homesickblog. Måske har I set på vores facebook, at Magasin har været så søde at anbefale vores instagram i denne måneds udgave af deres onlinemagasin WWW by Magasin? Det er vi altså lidt stolte af :-) Brug forresten endelig vores hashtag #homesickblog, hvis I har lyst til at dele jeres egne boligbilleder med os. Det er rigtig mange af jer heldigvis allerede er flittige til, for bag hashtagget gemmer der sig efterhånden mere end 27.000 billeder, som I har delt med os (det er vildt!). Så til jer, der ikke kan få nok boliginspiration, kan vi kun opfordre jer til at tjekke det ud ;-)

Translation: Just a little recap of our latest posts in Instagram. If you want to follow us, our username is homesickblog and if you want to share your own pictures with us, then feel free to hashtag #homesickblog :-)

6 COMMENTS

 • Anna

  Hej Homesick! Tak for en dejlig blog og en masse inspiration. Ville lige høre, hvor billedet af personen (kan ikke helt vurdere køn) der vises to gange på collagen, er fra? Og kalenderen? Tak på forhånd. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Takk for tipset! Visste ikke at dere var på Instagram og Facebook inntil nå :)

  Følger dere nå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tak for en fin blog og en masse inspiration! Er lidt interesseret i at vide, hvor den fine kalender man lige skimter på 5. billede samt det flotte billede af personen (er ikke helt i stand til at vurdere kønnet) der ses på billede 1 og 6, er fra? Tak på forhånd! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tak for de søde ord :-)
   Kalenderen er fra Ebay, men sælgeren findes desværre ikke derinde mere. Plakaten af (kvinden) Scarlett Johanson er fra Fotografiska ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil have den køkkenhylde! :d

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PÅSKETIP: SPAR 20% PÅ LYNGBY PORCELÆN