SAMSUNG: VORES FORTOLKNING AF DET MODERNE KØKKEN

BRAND CRUSH: PLACE DE BLEU

 photo Dias1_zps5f3751de.jpg

Det kommer faktisk en lille smule bag på mig, men jeg er faldet fuldstændig for brandet Place de Bleu. Jeg kan godt lide det enkle, men her er den skandinaviske enkelhed kombineret med forskellige former, mønstre, farver og teksturer. Det er sådan et livligt og fint design, som helt sikkert vil skabe noget kontrast i mit hjem. Bare lige for at toppe brandets lækkerhed, så bliver produkterne produceret af overskudstekstiler fra en anden dansk tekstilproducent, og alle produkterne er håndlavede, designet og produceret i Danmark. Det er ikke altid, at jeg lige får tænkt over sådan nogle ting, men jeg kan mærke, at jeg bliver helt varm inden i, fordi kvalitet, æstetik og bæredygtighed går hånd i hånd. Kender I Place de Bleu? Er I mon faldet for brandet ligesom mig? :-)

Translation: I’ve a crush on the danish brand Place de Bleu. I like simplicity, and here the scandinavian simplicity is combined with different forms, structures, textures and colors. It’s a lively design, which would definitely create some contrast in my home. The products are made out of textile surplus from another danish textile producer – and the products are handmade, designed and produced in Denmark. 

Tatiana.

2 COMMENTS

  • Sara Bøge

    Jeg er helt med dig! Deres design er så fint og jeg er vild med konceptet. Mere af det, tak :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er så vildt, når man finder ét sted, der bare gør alt rigtigt haha. Og oven i det, så laver de da godt nok også nogle fine ting! Personligt er jeg ikke så meget til de lidt ferskenfarvede toner i collagen her, men så er der til gengæld så meget andet inde på siden, som jeg snildt kunne se i min lejlighed! Man kan aldrig få for meget mintgrøn i hjemmet, vel? (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SAMSUNG: VORES FORTOLKNING AF DET MODERNE KØKKEN