KOM TIL JUL I MAGASIN OG VIND ET GAVEKORT PÅ 5.000 KR.

BRAND CRUSH: L:A BRUKET

 photo labruket3_zps865a4620.jpg photo labruket_zpse945f0d3.jpg photo lala_zps13356c06.jpg

 Sources: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Noget af det bedste jeg ved, er når design og funktionalitet bare går op i en højere enhed. Det er noget jeg synes det svenske mærke L:A BRUKET (udtales: Lilla Bruket) virkelig lykkes med og det er helt sikkert også årsagen til, at produkterne ikke blot har succes inden for personlig pleje, men også ses i stor stil på interiør-scenen. Det forstår man godt, for produkter må da gerne være lækre både indvendig og udenpå, så de kan harmonere og sætte sit præg på indretningen.
Emballagerne er kendetegnet ved, at være helt simple og minimalistiske med industrielle etiketter, hvilket er noget jeg er ret vild med. Især de brune flasker, som har det der old school “apotekerlook”, synes jeg er ret seje. Indtil videre består min samling kun af deres læbepomade, med mandel og kokos, som er blevet min gode ven her i efteråret, men deres håndcreme, håndsæbe og opvaskemiddel er allerede blevet føjet til juleønskerne :-)
Produkterne er desuden 100% naturlige og økologiske, og omfatter alt fra sæbe, creme og olier til opvaskemiddel, duftlys og strygevand. Køb L:A BRUKET produkterne her.

Translation: I love when design and functionality makes perfectly sense, and thats something I think the Swedish brand L:A BRUKET really accomplishes well in their products. Thats probably why they both have success in personal care and interior here in Scandinavia. The packaging are very simple and minimalistic with industrial labels, which I really like. Especially the brown bottles that kinda looks like old school pharmacy bottles, are really cool I think. So far my collection only consists of  their lovely lip balm, but their hand cream, hand soap and dish washing have already being added to my christmas wishes. The products are 100% natural and ecological and consist of soap, cream and oils to scented candles, dish washing and distilled water. L:A BRUKET products can be purchased right here.

Camilla Marie.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

6 COMMENTS

 • Simone

  Det sælges også i & other stories :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidt ude af kontekst, men kunne I ikke finde på at lave en indlæg med sengetæpper? Jeg er på jagt efter et gråt, og jeg synes egentlig, Hays er pænt og enkelt, men hader genkendeligeheden i det. Har I nogle bud på alternativer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej. Det vil vi helt sikkert have i baghovedet hvis vi falder over nogle lækre :-) Synes ellos.dk har et fint og varieret udvalg af sengetekstiler, så det kan du måske prøve at tjekke ud :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Homesick. For det første elsker jeg jeres blog, den har givet mig rigtig meget inspiration, især nu hvor jeg er flyttet i min egen lejlighed.
  – Jeg har en stor lejlighed en 3 værelses med to stuer og et stort soveværelse. Jeg tænkte på, om i ikke ville lave nogle indlæg med inspiration til at indrette en lejlighed med to stuer?
  – Josephine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Josephine. Det lyder da vidunderligt med sådan en stor lejlighed :-) Vi vil have din forespørgsel i baghovedet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KOM TIL JUL I MAGASIN OG VIND ET GAVEKORT PÅ 5.000 KR.