FROH & FRAU: EN VINDER OG EN RABATKODE

NETTO: FÅ DE GODE TILBUD FØRST OG VIND 5.000 KRONER

 photo Dias1_zps4dcb706b.jpg

Hvis I har fulgt med her på HOMESICK i noget tid, så ved I nok også, at vi er store fans af Netto – både i forhold til budgetvenlige dagligvareindkøb og ikke mindst fordi de ofte har nogle virkelig fine SPOT-varer i form af boliglækkerier til ingen penge. På billederne her kan I f.eks. se nogle af de ting (vaser, bøjler, lamper og borde), som vi tidligere har “Netto-tippet” om her på bloggen og særligt på vores instagram: homesickblog.

Stort set hver uge har Netto nye boligsager som en del af deres SPOT-varer, så hvis I gerne vil være helt sikre på ikke at gå glip af de gode ting (som ofte hurtigt er revet væk), vil vi anbefale, at I tilmelder jer Nettos nyhedsbrev – så modtager I de nyeste tilbud, inspiration til madlavningen, nyheder og meget mere, direkte i indbakken hver uge. Men der er mere endnu, for når I tilmelder jer nyhedsbrevet, er I automatisk med i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kroner til Netto. Ikke dårligt, hva’? Sådan et gavekort kunne vi i hvert fald hurtigt få brugt, især her op til jul, hvor der skal gøres mange indkøb. I kan tilmelde jer nyhedsbrevet lige her.

Translation: Sorry, this contest is for our Danish readers only. 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Netto. 

2 COMMENTS

  • Jeg er så ærgerlig over min lokale Netto, for den er så uinspirerende! Det er virkelig sørgeligt, når jeg ved, hvor dejlig en butik det kan være. Før jeg flyttede faldt jeg også tit i spot-fælden, og det har virkelig resulteret i mange fine (og billige!) ting til hjemmet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

    Hej :)

    Det virker måske som et mærkeligt spørgsmål, men ved i tilfældigvis, hvor den fine hvide skjorte med de sorte prikker er fra? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FROH & FRAU: EN VINDER OG EN RABATKODE